Ειδήσεις

Στην έκθεση ζωγραφικής της Ντίνας Σουλιώτη ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας


Την έκθεση ζωγραφικής της συνδημότισσάς  μας κ. Ντίνας Σουλιώτη “Ταξιδεύοντας στο όνειρο”, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας,  που άνοιξε τις πύλες της εδώ και μία εβδομάδα, με τα εγκαίνια που έλαβαν χώρα στις  17/6 στο χώρο του Οθωμανικού Λουτρού στο Μουσείο «ΤΣΙΤΣΑΝΗ» στα Τρίκαλα.

Το Δήμαρχο ξενάγησε στους χώρους που ήταν εκτιθεμένα τα έργα της καλλιτέχνιδος – ζωγράφου Ντίνας Σουλιώτη, ο σύζυγός της κ. Αλέξανδρος Λεπενιώτης, δάσκαλος στο επάγγελμα, ο οποίος εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια στον κ. Μαράβα τα διάφορα θέματα που απεικονίζονταν στους αναρτημένους ζωγραφικούς πίνακες στο χώρο του Μουσείου «ΤΣΙΤΣΑΝΗ».

Ο κ. Μαράβας έμεινε εντυπωσιασμένος από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες  της κ. Σουλιώτη συγχαίροντας την μέσω του συζύγου της, που κατάφερε σε χρονικό διάστημα δύο χρόνων περίπου, να δημιουργήσει αυτά τα έργα παρουσιάζοντάς τα στην παραπάνω έκθεση.

Τόνισε ότι είναι σημαντικό και εξ’ ίσου τιμητικό να αναδεικνύονται καλλιτέχνες όπως η κ. Σουλιώτη από το Δήμο μας, οι οποίοι με τα έργα τους προβάλλουν την Πύλη και την περιοχή μας γενικότερα.

Προηγούμενο άρθρο Σε διαδικτυακή ημερίδα ΥΠΕΝ - 6 Δήμων παρουσιάστηκε το Κλιματικό Σύμφωνο του Δήμου Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Η παράσταση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης