Ειδήσεις

Στα Τρίκαλα ο 8ος πανθεσσαλικός διαγωνισμός ρομποτικής


Τρία χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση και μετά την πανδημία, τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον (8ο κατά σειρά) Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας. Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (συνοικία Μπάρας), μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Θεσσαλίας, σε ομάδες θα διαγωνιστούν για να προκριθούν στον τελικό πανελλήνιο διαγωνισμό. Ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχεται και πάλι τη διοργάνωση, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των πρωτοβουλιών που ενισχύουν την εκπαιδευτική διαδικασία και τα εφόδια των μαθητών/τριών.
Το φετινό θέμα ήταν η Αγροτική Παραγωγή και οι ομάδες από Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια της Θεσσαλίας θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα των εργασιών τους. Ώρα έναρξης 10:30.
Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.OTM Hellas WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς
Επόμενο άρθρο Άλλα 2,5 χλμ. ποδηλατόδρομου στα Τρίκαλα