Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Διαχείριση και Ασφάλιση Κινδύνων Επιχειρήσεων


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει θεματικό εργαστήρι (workshop)  με τίτλο : «Διαχείριση & Ασφάλιση Κινδύνων -To Σύγχρονο Ασφαλιστικό πλαίσιο Επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα  16:30-19:00, στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας

Στο εργαστήρι αυτό θα δοθεί έμφαση σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν κατηγορίες επιχειρήσεων και για τις οποίες, συνήθως δεν υπάρχει επαρκής – διεξοδική ενημέρωση από την εγχώρια ασφαλιστική αγορά ενώ θα γίνει αναφορά και στο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο ασφάλισης επιχειρηματικών κινδύνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην πρακτική που ισχύει και εφαρμόζεται στη χώρα μας.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο κ. Γιώργος Κουτίνας, Εμπειρογνώμων Ασφαλίσεων, Μηχανικός ΕΜΠ & ENSPM Γαλλίας, με εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις. Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΑΕ – Insurance Brokers. Συνεργάζεται με εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες. Λειτουργεί και ως Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD’S Λονδίνου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του θεματικού εργαστηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλικών περιβαλλοντικών προβλημάτων συνέχεια, ώρα για πρωτοβουλίες
Επόμενο άρθρο Τιμάται η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια του συνεδρίου Smart Cities – Digital Citizens