Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Οι Φορολογικοί Έλεγχοι των επιχειρήσεων


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00 – 16:00, με θέμα: «Οι Φορολογικοί Έλεγχοι των επιχειρήσεων»,στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας).

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Νικόλαος Καλαμαράς. Ο κος Νικόλαος Καλαμαράς είναι Λογιστής, Φοροτεχνικός, Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες & στελέχη ανώτατης διοίκησης, στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών & παραγωγής, στελέχη που λαμβάνουν διοικητικές αποφάσεις σχετικά με την διαχείριση των προϊόντων-υπηρεσιών και σε υπεύθυνους τμημάτων που διαχειρίζονται σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων της επιχείρησης.

Για δηλώσεις συμμέτοχης συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScowr6mxnMDfrkr3v5YPTEc02xbpW7wfX0V-DUqSVZQVb4qfg/viewform

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν 5 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Κανένα έργο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρωτόγνωρο κλιματικό φαινόμενο που έπληξε τη Θεσσαλία