Ειδήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενημερωτική ομιλία σε γονείς


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των γονέων, πρόκειται να υλοποιήσει ενημερωτική ομιλία σε γονείς παιδιών που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο με θέμα «Συζητώντας με τον γονέα για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών» και με εισηγητή το Σύμβουλο Εκπαίδευσης – Ψυχολόγο κ. Καραθάνο Δημήτριο.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 6.30μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Καλαμπάκας-Οικονόμου 7.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2432078661.

Ο κ. Δημήτριος Καραθάνος είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δασκάλων στη Λάρισα. Σπούδασε ‘’Ψυχολογία’’ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ’’Δημόσια Διοίκηση’’ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ¨Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης¨ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Μεταπτυχιακός Τίτλος). Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στη διεύθυνση Ηπείρου & Πυθαγόρα (Ισόγειος χώρος). Τηλ.2432078661, emailkentro_koinotitas@dimosmeteoron.com, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή γραμμών του ΟΤΕ λόγω χθεσινής κακοκαιρίας σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων
Επόμενο άρθρο Ξεκινά την Πέμπτη 8 Ιουνίου η 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα