Ειδήσεις

Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά στο Μύλο Ματσόπουλου


Από 30/7-3/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο, στο Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία Ο Λογιστής. Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €, φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Ο’Κόνορ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν ΆφλεκΆννα ΚέντρικΤζέι Κέι Σίμονς
Θρίλερ  128′ – Κ 15

Υπόθεση: Ο Κρίστιαν Γουλφ, είναι ένας εξαιρετικός μαθηματικός που τα πηγαίνει καλύτερα με τους αριθμούς παρά με τους ανθρώπους. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, ο Κρίστιαν κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Την ίδια περίοδο που η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, με επικεφαλής τον Ρέι Κινγκ, αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό, ο Κρίστιαν αναλαμβάνει τα βιβλία ενός νομοταγούς πελάτη: μιας εταιρείας ρομποτικής, της οποίας μια λογιστική υπάλληλος ανακάλυψε μια λογιστική απόκλιση εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο ο Κρίστιαν έρχεται πιο κοντά στην αλήθεια, τόσο ο αριθμός των πτωμάτων αρχίζει να ανεβαίνει.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ:

Συνολικά, «Ο Λογιστής» σού εξασφαλίζει μια σωστά (ίσως και απρόσμενα) ψυχαγωγική βραδιά στην κινηματογραφική αίθουσα. Ηλίας Φραγκούλης FreeCinema

 

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφερειακή Δ/νση για τους νέους δ/ντες σχολικών μονάδων
Επόμενο άρθρο Μέχρι 100 δόσεις η εξόφληση οφειλών στο Δήμο Τρικκαίων