Ειδήσεις

Πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία


Το τριήμερο 21-23 Απριλίου διεξάχθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ  Δήμου Φαρσάλων και είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους άνδρες, Πρωταθλητής Θεσσαλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναδείχτηκε ο Κρομμύδας Βασίλειος (5,5β), 2ος ο Αγγελής Μιχαήλ (4,5β) και 3ος ο Τέγος Βασίλειος (4,5β).

Στα νεανικά πρωταθλήματα, τα οποία ήταν παράλληλα και προκριματικά για τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα, είχαμε σύμπτυξη των δέκα κατηγοριών σε τρεις, όσες είναι και οι προκρίσεις (με τα έξοδα πληρωμένα από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία) που δικαιούται η ΤΕΣΣΘγια την τελική φάση. Νικητές αναδείχτηκαν οι παρακάτω:

Παίδες (Α12-Α16):

1οςΤριμίτζιος Πέτρος (4β) και δωρεάν πρόκριση

2οςΖγουλέτας Ιωάννης (3β)

3οςΦωτιάδης Λάζαρος (2β)

Παμπαίδες (Α08-Α10):

1οςΔριστέλλας Νεοκλής (5β) και δωρεάν πρόκριση

2οςΜιχάλης Χρήστος (4β)

3οςΜιχάλης Νικόλαος(3β)

Κορασίδες – Παγκορασίδες (Κ08-Κ16):

1ηΘεοδοσίου Σωτηρία (4β) και δωρεάν πρόκριση

2ηΒαγγέλα Βασιλική (3,5β)

3ηΤοζάρου Ιφιγένεια (3,5β).

Επίσης, 1οι νικητές στις επιμέρους κατηγορίες αναδείχτηκαν οι  Ζγουλέτας Ιωάννης (Α14), Φωτιάδης Νικόλαος (Α12), Μιχάλης Νικόλαος (Α08),Τοζάρου Ιφιγένεια (Κ14), ΒαγγέλαΒασιλική (Κ12), Αποστολοπούλου Αμαλία (Κ10) και Πλακιά Ναταλία (Κ08). Στους ανωτέρω η ΤΕΣΣΘ θα επιδοτήσει ένα μέρος των εξόδων από τη συμμετοχή τους στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων

Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας  ευχαριστεί θερμά τον ΓΣ Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων για την άριστη διοργάνωση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη που παρείχε, τους εθελοντές διαιτητές, καθώς καιτη «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΟΝΤΗΣ» για την προσφορά γλυκισμάτων καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. Ακόμη, ευχαριστεί τονΑντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλοκαι τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων. Δερλό, οι οποίοι παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές.

Το ΔΣ της ΤΕΣΣΘ

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο Προϊόν Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών από την Τράπεζα Πειραιώς
Επόμενο άρθρο Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ