Ειδήσεις

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας


Άλλη μα μεγάλη αθλητική διοργάνωση στα Τρίκαλα, την πόλη του ποδηλάτου. Την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 διεξάγεται το ετήσιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Η διοργάνωση αυτή είναι το καλύτερο επιστέγασμα των πρώτων 15 ημερών λειτουργίας του νέου ποδηλατοδρόμου, της αξιομνημόνευτα θετικής συμπεριφοράς των τρικαλινών οδηγών, και της συνεχώς αυξανόμενης ευαισθητοποίησης όλων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις και Τα Σώματα Ασφαλείας, προάγοντας τον αθλητισμό και δη την ποδηλασία, επέλεξαν ως τόπο πραγματοποίησης αυτού του ετήσιου συμβάντος, τα Τρίκαλα.
Μάλιστα, στους 40 περίπου αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα, προεξάρχει ο εκπρόσωπος της χώρας μας στην ολυμπιάδα του Ρίο, στην ποδηλασία δρόμου, Γιάννης Ταμουρίδης.
Ο αγώνας είναι ένα σιρκουί 15 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό τα Τρίκαλα, την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική) . Η διαδρομή είναι Τρίκαλα, Χαϊδεμένη, Περδικορράχη Χαϊδεμένη Ράξα, Ρίζωμα, Πλάτανος, Τρίκαλα. Η έναρξη της διοργάνωσης θα γίνει στις 10:00 (η προσέλευση νωρίτερα), η εκκίνηση του αγώνα στις 10:20 και ο τερματισμός, με τις συνακόλουθες απονομές, περίπου στις 12:00.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Προσπάθεια επανεργοποίησης της ορεινής ζώνης της Πίνδου
Επόμενο άρθρο Συνολικά 219 ανέργους θα προσλάβει ο Δήμος Τρικκαίων