Ειδήσεις
Tags |

Περιοδεία Πέτρου Κόκκαλη και Φώτη Καψάλη στο Δήμο Φαρκαδόνας την Πέμπτη 16/5


Ο Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρος Κόκκαλης και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος, Φώτης Καψάλης, θα πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία στον Δήμο Φαρκαδόνας την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Στις 09:00 θα έχουν συνάντηση με τον Δήμαρχο, Σπύρο Αγναντή και μέλη της δημοτικής αρχής. Στις 09:30 θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους τηςΚίνησης Ανασυγκρότησης Δ. Φαρκαδόναςκαι με όσους κατοίκους επιθυμούν να συμμετέχουν για τα προβλήματα των πλημμυροπαθών της περιοχής, στην κεντρική πλατεία Φαρκαδόνας και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Κεραμίδι.

Σε δηλώσεις του σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΣ, Φώτης Καψάλης, τόνισε:

«Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ουσιαστικά ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που επισκέπτεται τον Δήμο Φαρκαδόνας που γνώρισε την καταστροφή από την κακοκαιρία Daniel. Δυστυχώς οκτώ μήνες τώρα οι κάτοικοι των πλημμυρισμένων περιοχών του Δήμου Φαρκαδόνας ακούν υποσχέσεις, εξαγγελίες χωρίς όμως αντίκρισμα. Με τον Πέτρο Κόκκαλη μπορούμε να δεσμευτούμε ότι οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και τα προβλήματα που υπάρχουν θα αναδειχτούν άμεσα στην Ευρωβουλή για να ληφθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα ανασυγκρότησης. Η ζωή των κατοίκων της Φαρκαδόνας δεν μπορεί να περιμένει την κυβέρνηση να κάνει τα αυτονόητα στους χρόνους που την εξυπηρετούν πολιτικά».

Στις 16 Μαΐου καλούμε τους κατοίκους της Φαρκαδόνας, να είναι μαζί μας στην κεντρική πλατεία στις 09:30 για μια ειλικρινή συζήτηση και μια ειλικρινή δέσμευση. Να είμαστε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Προηγούμενο άρθρο Νέα σχολική χρονιά… από τον Μάιο στον Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Συνεργασία και δράσεις από τους Δήμους Τρικκαίων – Λίμνης Πλαστήρα