Ειδήσεις

Παρουσίαση βιβλίου στο Fashion City Outlet από το βιβλιοπωλείο Nakas Book House


To Σάββατο 13 Απριλίου εγκαινιάζεται στο Fashion City Outlet μια σειρά δράσεων που διοργανώνονται για όσους αγαπούν τα βιβλία από το βιβλιοπωλείο Nakas Book House. Συγγραφείς ζωντανεύουν τις εικόνες των βιβλίων τους σε απευθείας συναντήσεις με το κοινό.

H πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 12.00το μεσημέρι στο Παιδικό Εργαστήρι του Fashion City Outlet, από τον Στέλιο Μητρούση συγγραφέα του παιδικού βιβλίου «Αστέριος & Ηλέκτρα – Το Αόρατο Σεντόνι».

Ο Αστέριος και η Ηλέκτρα είναι δύο φίλοι πανέξυπνοι και ευρηματικοί, που λατρεύουν τις εφευρέσεις. Έχουν, μάλιστα, και το δικό τους εργαστήριο, και εκεί προσπαθούν να πραγματοποιήσουν όλες τις απίθανες ιδέες τους. Όταν στο σχολείο έμαθαν για τη διάθλαση του φωτός, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μαγικό σεντόνι που όταν το φοράνε θα γίνονται αόρατοι! Θα το χρησιμοποιήσουν όμως για καλό σκοπό;

Μια διασκεδαστική ιστορία, που δείχνει πως η δίψα για μάθηση και η φαντασία δεν έχουν όρια, και πως ο μοναδικός περιορισμός είναι ο σεβασμός στον εαυτό μας και στους άλλους.

Στην εκδήλωση ο συγγραφέας θα ζωντανέψει εικόνες από το παραμύθι με διάφορα αντικείμενα έκπληξη! Ένα «αόρατο» σεντόνι που θα περιφέρεται στο χώρο. Ζωγραφική και «πειράματα»!

Fashion City Outlet

4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκρίθηκε η δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για τα σχολεία της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 15/04/2024 έως 21/04/2024