Ειδήσεις

Παράσταση Διαμαρτυρίας της ΟΑΣΤ στη ΔΕΗ


Παράσταση διαμαρτυρίας στo κατάστημα της  ΔΕΗ στα Τρίκαλα πραγματοποίησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων (ΟΑΣΤ)  «Η ΑΝΟΙΞΗ» μαζί με το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, ενάντια στις αυξήσεις του οικιακού και αγροτικού ρεύματος, που μαζί με τις αυξήσεις στα καύσιμα και στα βασικά είδη κατανάλωσης γονατίζουν τη λαϊκή οικογένεια.

Σε δήλωσή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Απ. Θωμόπουλος ,πρόεδρος της ΟΑΣΤ,κατήγγειλε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ όπου μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα άλλα κόμματα υλοποιούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ για την απελευθέρωση και ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.

Τόνισε μεταξύ των άλλων: «ότι τα σπασμένα της απελευθέρωσης της ενέργειας και της ιδιωτικοποίησης τα πλήρωσε και θα τα πληρώσει ακόμα πολύ ακριβά ο λαός μας μέσα από τις αυξήσεις και τους φόρους.

Οι αυξήσεις στο ρεύμα – στα καύσιμα – στα είδη βασικής κατανάλωσης και οι φόροι γονατίζουν την αγροτιά και όλο τον εργαζόμενο λαό.

Ζητάμε να παρθούν πίσω οι αυξήσεις στο ρεύμα – ρεύμα φτηνό για όλο το λαό – να μην γίνει καμιά διακοπή ρεύματος στα σπίτια και στις παροχές των αγροτοκτηνοτρόφων –

αφορολόγητο αγροτικό  και οικιακό πετρέλαιο – κατάργηση του ΦΠΑ στην ενέργεια και στα είδη βασικής κατανάλωσης.

Κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά προϊόντα, που θα διασφαλίζουν το κόστος παραγωγής, τη συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας και το κόστος διαβίωσης των αγροτοκτηνοτρόφων».

Τρίκαλα 4 Οκτωβρίου 2021

Προηγούμενο άρθρο Σκυλάκι διέσωσαν η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων και περίοικοι
Επόμενο άρθρο Νέος γύρος κινητοποιήσεων για τους Υγειονομικούς