Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην Πιαλεία


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης επισκέφθηκε την Δευτέρα 19 Μαρτίου το απόγευμα, τις κατολισθήσεις που συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στην Πιαλεία όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας ,ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς.

Ευθύς αμέσως μετέβησαν στην πληγείσα περιοχή όπου ο Υπουργός είδε από κοντά τα Κατολισθητικά  φαινόμενα παίρνοντας μια πρώτη εικόνα. Αφού ενημερώθηκε από τον δήμαρχο κ. Μαράβα για την κατάσταση και τις ενέργειες που προέβει  ο Δήμος  κυρίως προς την Κυβέρνηση για άμεσες λύσεις.

Στο ίδιο πνεύμα ενημερώθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Μιχαλάκη για την συνολική εικόνα των καταστροφών σε όλο τον Νομό Τρικάλων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι είναι σημαντικό ότι μέσα σε λίγες ημέρες δυο Υπουργοί επισκέφθηκαν την Πιαλεία, υποδηλώνει ότι πρώτη προτεραιότητα για μας να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα.

Πέραν από όλα είναι άμεση κινητοποίηση και να υπάρξει ολιστική συνολική παρέμβαση για να φτιάξουμε τέτοιες υποδομές που να αντέχουν περισσότερο.

Προηγούμενο άρθρο Διευκόλυνση δικαιούχων ΚΕΑ από το Κέντρο Κοινότητας Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Κ. Σκρέκας: Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται το εξοικονομώ ΙΙ