Ειδήσεις

Νέος Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων ο Δημήτριος Παρθένης


Συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής των νέων διοικήσεων για τα νοσοκομεία της χώρας. Ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους νέες διοικήσεις σε ακόμα τρία περιφερειακά νοσοκομεία.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, καθήκοντα διοικητή αναλαμβάνει ο Δημήτριος Παρθένης, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Βιοϊατρική Έρευνα (M.Sc.) με ειδίκευση στην «Κλινική και Εργαστηριακή Ιατρική» από το ίδιο Πανεπιστήμιο και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως ιδιώτης Αγγειοχειρουργός, επικουρικός επιμελητής στο EKAB, γιατρός στον Ελληνικό  Στρατό και ως επιστημονικός συνεργάτης του ιδρύματος «ΘΩΡΑΞ». Από το 2012 έως σήμερα, επίσης, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως γιατρός στο «Κοινωνικό  Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης» στην Αθήνα.

Για το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, επελέγη στη θέση της διοικήτριας, η Αγγελική Φλώκου, η οποία έχει πτυχίο από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και πτυχίο του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και υποψήφια Διδάκτωρ στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ με γνωστικό πεδίο την αξιολόγηση υπηρεσιών υγείας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ιδιώτης οδοντίατρος, ελεγκτής οδοντίατρος ασφαλισμένων του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. και ελεγκτής οδοντίατρος ασφαλισμένων του Ο.Π.Α.Δ. Συμμετέχει σε προγράμματα Προληπτικής Οδοντιατρικής στα σχολεία του Δήμου Άργους και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας από το 1997.

Τέλος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο – Πανάνειο» αναπληρωτής διοικητής διορίζεται ο Γεώργιος Μοσχοβάκης, πτυχιούχοςΗλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει διατελέσει, προϊστάμενος στη Διεύθυνση Πληροφορικής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (στην Κρήτη), διοικητής του ΓΝ Ρεθύμνου και καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα (ΑΤΕΙ) Ηρακλείου.

 

ΠΗΓΗ : www.in.gr

Προηγούμενο άρθρο 3ΚΑΛΟ-ΚΑΙΡΙ : Ένας έντυπος οδηγός για τις εκδηλώσεις του Δ. Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Γ. Παπασίμος : Τι θα προσέθετε ο Μαρξ για την ελληνική κρίση