Ειδήσεις

Με πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων


Το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων “Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα” φιλοξένησε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 το  ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Τρικκαίων, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ενόπλων, της ΣΜΥ, της ομάδας του Δήμου και των βετεράνων του ΑΟ Τρίκαλα, διοργάνωσε δύο αγώνες με έναν κοινό στόχο: τη συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο πρώτος αγώνας που διεξήχθη,  ήταν ανάμεσα στους Βετεράνους του ΑΟ Τρίκαλα και της ομάδας του Δήμου Τρικκαίων.

Αμέσως μετά, αγωνίστηκαν η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων με την ομάδα της ΣΜΥ .

Και τα δύο παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά και δεν ανέδειξαν νικητή, καθώς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα με σκορ 0-0. Ιδιαίτερα ο αγώνας της Εθνικής Ενόπλων με την ΣΜΥ ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις ομάδες να παίζουν υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου.

Φανταστική η κερκίδα των μαθητών/τριών της ΣΜΥ που δημιούργησαν μια όμορφη και ξεχωριστή εικόνα στην εξέδρα με συνθήματα .

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι κ. Κούγκουλος, Ανδριόπουλος και Μουστάκας.

Αναμνηστικές πλακέτες και λάβαρα δόθηκαν στις ομάδες που έλαβαν μέρος. Στις απονομές, τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη σύμβουλος Έφη Λεβέντη, την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ο Διοικητής αυτής Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, τους βετεράνους ΑΟ Τρίκαλα ο πρόεδρος Στέφανος Πιάζας και την Εθνική Ενόπλων οι προπονητές της, Θεόδωρος Παχατουρίδης και Γιάννης Ζαλαώρας.

Οι συμμετέχοντες προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια, ειδικά ενόψει των εορτών. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά, πέρα από την αξία του αθλητισμού, ανέδειξε και την αξία της αλληλοβοήθειας στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν συνάνθρωποί μας, ειδικά μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Δ. Κουρέτας: Η πολιτική προστασία είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη ποδηλατάδα «Στις γειτονιές του Μητροπάνου», στα Τρίκαλα