Ειδήσεις

Με ομιλητή τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα η Ανοικτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΘΣΕ


Με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Valis Resort στην Αγριά Βόλου, η Ανοικτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Η κεντρική θεματολογία της φετινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου θα επικεντρωθεί στις τρέχουσες και μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης των υποδομών και μεταφορών στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα. Ο κ. Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τις νέες στρατηγικές και επενδύσεις που προγραμματίζονται για την ενίσχυση της βιομηχανικής δραστηριότητας και της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη του Συνδέσμου και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υποδομών και μεταφορών.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κ. Σταϊκούρα, θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση επιχειρήσεων – μελών, με μακρόχρονη παρουσία και συνδρομή στον Σύνδεσμο, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με δεξίωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Της Ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης, θα προηγηθεί η Κλειστή Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου.

19:30-20:00 Προσέλευση  – Έναρξη

20:00-20:10 Χαιρετισμοί

20.10-20:20  Χαιρετισμός Προέδρου ΓΣ

20:20-20:30 Χαιρετισμός Εκπροσώπου ΣΕΒ

20:30-20:45Ομιλία Προέδρου ΣΒΘΣΕ κ. Αθανάσιου Συριανού

20:45-21:00 Ομιλία Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα

21:00-21:20 Βράβευση επιχειρήσεων μελών ΣΒΘΣΕ

21:20 Πέρας εργασιών – ΔΕΞΙΩΣΗ

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη από Κινέζικο Πανεπιστήμιο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: Παράταση λειτουργίας ως 21 Ιουνίου για τα ειδικά σχήματα ενίσχυσης επιχειρήσεων σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας