Ειδήσεις

Μείωση 50% του κόστους των τιμολογίων της ΔΕΥΑΤ για τους 1.800 δικαιούχους ΤΕΒΑ


Επέκταση της κοινωνικής πολιτικής από τον Δήμο Τρικκαίων. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, ο Δήμος Τρικκαίων κα η ΔΕΥΑΤ συνεργάζονται προς όφελος δημοτών που βιώνουν συνέπειες της κρίσης. Σήμερα το πρωί, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αναστασίου, παρέδωσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ κ. Σωτήρη Σακκά, τη λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο οποίο ο Δήμος είναι επικεφαλής εταίρος. Η πρόταση του κ. Αναστασίου ήταν, να εισηγηθεί ο κ. Σακκάς στο ΔΣ της ΔΕΥΑΤ, τη μείωση κατά 50% του κόστους των τιμολογίων της επιχείρησης για τους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων. Ο αριθμός τους ανέρχεται σε 1.800 άτομα περίπου.
Ο κ. Σακκάς δεσμεύτηκε ότι άμεσα και αφού εξετάσει τα οικονομικά της επιχείρησης, θα μεταφέρει αυτή την πρόταση στο Δ.Σ., προς συζήτηση με στόχο την υλοποίηση.
Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος Τρικκαίων και η ΔΕΥΑΤ επεκτείνουν τις κοινωνικές δράσεις σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών. Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν οι Κοινωνικές Δομές μέσω του προγράμματος «Συνεισφέρω» με υλοποίηση από τη «Συνειρμός» αμκε, αλλά και οι δωρεάν κοινωνικές δράσεις για μαθητές από τη Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού.

Προηγούμενο άρθρο Δ. Τρικκαίων: Γίνε και εσύ Πολίτης ενάντια στην κατάθλιψη
Επόμενο άρθρο Βελτίωση της προσβασιμότητας στα Τρίκαλα