Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τους ανθρώπους και τα χωριά


 Μετέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κατά την προχθεσινή του περιοδεία σε χωριά του Δήμου Γόμφων

   Μήνυμα ελπίδας για τα χωριά και τους ανθρώπους του, μετέφερε κατά την προχθεσινή του περιοδεία στο Δροσερό, την Μουριά και τη Λυγαριά ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Ο κ. Μαράβας συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους βρέθηκε στα χωριά του Δήμου Γόμφων, όπου συνάντησε Δημότες οι οποίοι τον αγκάλιασαν με αγάπη και ζεστασιά. Άλλωστε, αυτός, βάζοντας στο επίκεντρο της αυτοδιοικητικής του πρότασης για τον Δήμο Πύλης τον ΑΝΘΡΩΠΟ δίνει ελπίδα και προοπτική στα χωριά τους. Δίνει μήνυμα αισιοδοξίας σε καιρούς δοκιμάζονται οι αντοχές των πολιτών. Ο κ. Μαράβας, έστειλε το μήνυμα ότι με τον κοινό αγώνα και την κοινή προσπάθεια υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο Πύλης. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει τρόπος και το κυριότερο υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον καθημερινό αγώνα των συνανθρώπων του. Γνωρίζει τις δυσκολίες του σήμερα, αλλά και τις ευκαιρίες του αύριο. Και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Κώστας Μαράβας ο οποίος χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα είναι έτοιμος να κάνει τις δεσμεύσεις του, πράξεις για ΟΛΟΥΣ.

Στην Μουριά, ο κ. Μαράβας επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρόταση του συνδυασμού του για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας οι οποίοι, όπως τόνισε δεν πρέπει να είναι στο περιθώριο, αλλά στο επίκεντρο των εξελίξεων του τόπου. Δήλωσε ότι θα είναι δίπλα του, με δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η διεύρυνση των δραστηριοτήτων των ΚΑΠΗ, αλλά και  δομές, όπως το σύστημα  MEDIC ALERT. Σύμφωνα με το σύστημα αυτό ασθενείς ή υπερήλικες οι οποίοι διαμένουν μόνοι σε περίπτωση ανάγκης ενεργοποιούν ένα μηχανισμό-πομπό ο οποίος εκπέμπει σήμα κινδύνου στο Ιατρικό Κέντρο ή σε άλλο καθορισμένο κέντρο και έτσι επιτυγχάνεται η παροχή άμεσης βοήθειας).

Οι κάτοικοι της περιοχής έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξαγγελία του κ. Μαράνα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, την περασμένη Κυριακή, για την δημιουργία Πρότυπου Κοινωνικού Παντοπωλείου στο νέο Δήμο Πύλης, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασθενείς ομάδες του πληθυσμού που χρειάζονται πραγματική στήριξη. Για το λόγο αυτό, συνεχάρησαν τον κ. Μαράβα για την ανθρώπινη πρότασή του.

Προηγούμενο άρθρο Θερμή Υποδοχή των Ενεργών Πολιτών παντου
Επόμενο άρθρο Η κίνηση του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα