Ειδήσεις

ΛΑ.Ε. Τρικάλων: Συνεχίστε αυτό το δρόμο, έχει και πιο κάτω


Δεν μας εξέπληξε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου ότι «Δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα το σύνθημα “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί φονιάδες που έχουν αντικαταστήσει αυτό το σύνθημα.»
Από το 2006 που προκάλεσε και υλοποίησε τη συμφωνία «Βενιζέλου-Κουβέλη» με την αυτοδιοικητική του υποψηφιότητα που στήριξε το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και τις φραστικές του επιθέσεις ενάντια στον τότε υπουργό οικονομικών Γ. Βαρουφάκη και στην πρόεδρο της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου τις παραμονές του δημοψηφίσματος, μέχρι τη χθεσινή του δήλωση με την οποία «γλύφει» τις ΗΠΑ του φασιστοειδούς Τραμπ , ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος έχει μάθει πλέον να λειτουργεί ως «λαγός» του σκληρού πυρήνα της ομάδας Τσίπρα και του μεγάρου Μαξίμου.
Άλλωστε ο για λίγους ακόμα μήνες ένοικος του Μαξίμου, θα έχει τη «χαρά» να φιλοξενηθεί στο Λευκό Οίκο του ρατσιστή Τραμπ, οπότε έπρεπε κάποιος να βγει να ξεπλύνει τις ΗΠΑ από τα εγκλήματα που βαραίνουν τους ιμπεριαλιστές που τις κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες .
Και προφανώς δεν υπήρχε καλύτερη περίπτωση να το πράξει αυτό από τον «ιδεολόγο και συνεπή αγωνιστή» κ. Σάκη Παπαδόπουλο, την ώρα που ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός αιματοκυλά όλη την υφήλιο ακόμα και στην ίδια τη «γειτονιά» μας .
Τα χιλιάδες θύματα στη Συρία, στη Λιβυή, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην κεντρική κα ανατολική Αφρική, στη Ν. Α. Ασία, στην κεντρική και νότια Αμερική, αλλά και στην ίδια την Ευρώπη (Ουκρανία), όπου οι ΗΠΑ συνεχίζουν απροκάλυπτα ή και προκαλυμμένα να πουλάνε θάνατο και ιδεολογικό τσαμπουκά, είναι προφανώς άγνωστα στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να στρώσει το κόκκινο χαλί στον πρωθυπουργό του για να μεταβεί ήσυχος και με αναπαυμένη τη συνείδησή του στην Ουάσιγκτον.
Όταν εγκληματείς ψηφίζοντας απανωτά τα μνημόνια φτωχοποιώντας έναν ολόκληρο λαό που σε εμπιστεύθηκε, δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να αθωώσεις και τους κατά συρροή εγκληματίες και δολοφόνους λαών και τα αιματοβαμμένα πραξικοπήματα.
Συνεχίστε την κατηφόρα σας , έχει και πιο χαμηλά να πέσετε.
Τρίκαλα 13 Οκτωβρίου 2017
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε. Τρικάλων

Προηγούμενο άρθρο Βελτιώνει το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο ΣΙΝΕΑΚ για τους μικρούς Τρικαλινούς