Ειδήσεις

Κ. Σκρέκας: Δεν μπορώ πια να πιστέψω τον κ. Τσίπρα


Για μια «νέα πραγματικότητα» που δημιουργείται στη χώρα μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ότι το τελευταίο τρίμηνο του 2016 η Ελλάδα μπήκε σε βαθιά ύφεση, έκανε λόγο ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην ΕΡΤ 1.

«Δεν μπορώ να πιστέψω έναν πρωθυπουργό» είπε «που τη στιγμή που ισχυρίζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι η Ελλάδα έχει μπει σε ισχυρή ανάπτυξη, έρχεται η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία και ανακοινώνει επίσημα ότι έχουμε μπει στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 στην πιο βαθιά ύφεση από το 1998».

Ο κ. Κ. Σκρέκας μίλησε για ακόμη μια φορά για ανάγκη να μείνει η χώρα μας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης λέγοντας πως «η Ελλάδα στο γεωγραφικό σημείο που βρίσκεται έχει ανάγκη από συμμαχίες και συνεργασίες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε ως εμπορική και οικονομική ένωση και καλώς γίνονται συζητήσεις για το πώς θα πρέπει να πορευτεί στα επόμενα χρόνια. Μια χώρα μόνη της δεν μπορεί να εξασφαλίσει ευημερία για τους πολίτες της, δίχως να έχει συμμαχίες. Θέλω να σημειώσω μόνο ότι στα χρόνια που η Ελλάδα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει λάβει απευθείας 100 δισεκατομμύρια Ευρώ για την ενίσχυση της θέσης της. Άρα να αναθεωρήσουμε λίγο τις απόψεις μας περί Ευρώπης».

Ο κ. Κ. Σκρέκας κατέληξε εκφράζοντας τη διαφωνία της Ν.Δ. με την Κυβέρνηση μιας και «ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει σήμερα εντελώς λάθος πολιτικές, όπως την αύξηση των φόρων και των εισφορών. Μας οδηγεί η φορομπηχτική αυτή πολιτική σε μια δίνη».

Προηγούμενο άρθρο Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Πύλης
Επόμενο άρθρο Σημαντική ανακούφιση για τα οικονομικά του Δήμου Τρικκαίων