Ειδήσεις

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του π. Αθ. Τύμπα «Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας»


Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το βιβλίο του π. Αθανασίου Τύμπα, ”Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ”. Το βιβλίο εκδόθηκε από την ενορία Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου και τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την αποπεράτωση της Αγιογραφίας του Ιερού Ναού. Η τιμή του είναι επτά ευρώ και διατίθεται στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Απόλωννος 19 στα Τρίκαλα καθώς και στο τηλέφωνο 6973298555.

Οι γονείς μέσα στο βιβλίο θα βρουν χρήσιμες συμβουλές βασισμένες σε κείμενα Αγίων Πατέρων αλλά και σύγχρονων Αγίων όπως ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Πορφύριος.

Μερικά από τα θέματα που παρουσιάζονται στα είκοσι πέντε κεφάλαια του βιβλίου είναι: συμβουλές για την περίοδο της εγκυμοσύνης, της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας, συμβουλές για τους κινδύνους από το διαδίκτυο και τα ναρκωτικά, η σημασία της φυλακής των πέντε αισθήσεων σύμφωνα με τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, η σημασία των Αγίων Μυστηρίων για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και πολλά άλλα θέματα για τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά μας μέσα στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Το βιβλίο θα αποτελέσει έναν καλό σύμμαχο για τους γονείς που αγωνιούν για την σωστή ανατροφή των παιδιών τους μέσα σ’ έναν πραγματικά δύσκολο και γεμάτο κινδύνους κόσμο.

Προηγούμενο άρθρο Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 1ο ΓΕΛ Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Σημαντικά τα οφέλη για την εξοικονόμηση ενέργειας στον Δ. Τρικκαίων