Ειδήσεις

Κινηματογραφώντας στη Θεσσαλία


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο διαγωνισμός τρίλεπτων  βίντεο/ντοκιμαντέρ και φωτογραφίας για τη δράση «Κινηματογραφώντας στη Θεσσαλία», ο οποίος διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας Art fools και το Film Office της Θεσσαλίας.

Οι συμμετοχές των ταινιών ήταν 18, ενώ οι φωτογραφίες που αναδεικνύουν προορισμούς της Θεσσαλίας με κινηματογραφικό ενδιαφέρον  98. Οι φωτογραφίες και οι ταινίες θα παρουσιαστούν στην κεντρική εκδήλωση,η οποία θα γίνει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Διοικητηρίου  της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα προβληθούν όλες οι συμμετοχές ενώ θα εκτεθούν σε ειδικά πάνελ οι φωτογραφίες, ένα πανόραμα κυριολεκτικά της Θεσσαλικής φύσης και σημείων με ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, πάντα από τη ματιά του κινηματογράφου.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους τρεις νικητές από κάθε κατηγορία στους οποίους θα απονεμηθούν τα 3 έπαθλα από το FilmOffice  Θεσσαλίας, που αφορούν κινηματογραφική μηχανή, φωτογραφική μηχανή,μικρόφωνο εξωτερικού χώρου, τρίποδα και σκληρούς δίσκους.

Έχουν ήδη προσκληθεί άνθρωποι του κινηματογράφου,  σκηνοθέτες και παραγωγοί ταινιών για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, και να ενημερωθούν για τις μεγάλες προκλήσεις που προσφέρει η Θεσσαλία για κινηματογραφικές ταινίες,ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά σποτ κ.α.ενώ όλο το υλικό θα παραμείνει στη διάθεση των ενδιαφερόμενων από το  FilmOfficeThessaly.

 

Προηγούμενο άρθρο Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης προς την περιφερειακή αρχή για την Κάρλα
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Για μια έξυπνη Ελλάδα επενδύουμε στο made in Greece