Ειδήσεις

Και ηλεκτρονική εφαρμογή για τους/τις δικαιούχους του «Παρκάρω και Volt-άρω»


Συνεχίζονται οι καινοτομίες από τον Δήμο Τρικκαίων για το πρόγραμμα «Παρκάρω και Volt-άρω». Εκτός από το SMS που ήδη έχει σταλεί σε όσους/ες κληρώθηκαν, οι ίδιοι/ες και όσοι/ες δεν μπόρεσαν να λάβουν το SMS, μπορούν να το μάθουν και από σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων.
Ετσι,
1. εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr) και στο σχετικό ευανάγνωστο banner ή απ’ ευθείας στη διεύθυνση https://trikalakliroseis.mindrop.gr/

  1. Πληκτρολογούν τον ΑΜΚΑ τους

Αν είναι δικαιούχοι
1. ή αποστέλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την πρώτη σελίδα του λογαριασμού ρεύματος (όχι την ηλεκτρονική ειδοποίηση πληρωμής), όπου θα φαίνεται ο κωδικός RF, όσο το δυνατόν πιο καθαρά.
2. ή την προσκομίζουν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών (το γνωστό «20000») στο ισόγειο του Δημαρχείου Τρικκαίων.

Η ηλεκτρονική αποστολή γίνεται
–  είτε μέσω email στο 20000@trikalacity.gr
– είτε στο 6930078484 για Viber και What’s App.
Στια παραπάνω κανάλια επικοινωνίας, καθώς και στον τηλεφωνικό αριθμό 243102000 δίνονται και όλες οι σχετικές πληροφορίες.
Οι πρώτοι 150 δικαιούχοι (από 75 για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο) που κληρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, θα ειδοποιηθούν, εκτός από το SMS που εστάλη, και τηλεφωνικώς. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το πρόγραμμα «Παρκάρω και Volt-άρω», πιστώνοντας χρήματα σε λογαριασμούς ρεύματος δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Τα χρήματα προέρχονται από τα έσοδα του νέου Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο «Τι τρανός χορός… γένεται» στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο «Αγγελικάτη Σμύρνη», η πρώτη έκθεση στο ανακαινισμένο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων