Ειδήσεις

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας


Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας, της Λαικής Συσπείρωσης, και παλιότερα αναδείξαμε δημόσια και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν έκτακτοι και μόνιμοι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, διεκδικώντας την λύση τους.

Όμως η κυβέρνηση και η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, αντί να σπεύσουν να δώσουν άμεσα λύση στα προβλήματα των εργαζόμενων, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να λειτουργούν αυτές οι ευαίσθητες δομές κοινωνικής πρόνοιας, τα αφήνουν να χρονίζουν και οδηγούν τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, στηρίζουμε τους εργαζόμενους στις δομές Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας (Α.μεΑ.  Αμπελώνα Λάρισας ο Αριστεύς, Κ.Α.Α.Ε.Α.Α.Θ ο Αριστεύς Γιάννουλης, Θεραπευτήριο  Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, Παράρτημα αποθεραπείας και αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας) και αξιώνουμε από τη διοίκηση και το υπουργείο, την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα:

  • Την άμεση πληρωμή όλων των καθυστερούμενων μισθών στο επικουρικό προσωπικό.
  • Την άμεση πληρωμή της νυχτερινής εργασίας των Κυριακών και των Αργιών σε όλο το προσωπικό.
  • Την μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων εργαζόμενων και την πρόληψη μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη όλων των αναγκών.
  • Την κατάρτιση νέου σύγχρονου οργανισμού λειτουργίας. Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.
  • Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά του 13ου & 14ου μισθού σε όλους τους εργαζόμενους.

 

Προηγούμενο άρθρο Χρήσιμη επίσκεψη στελεχών του Κέντρου Ενταξης Μεταναστών Δ. Τρικκαίων στο Σχολείο των Φυλακών Τρικάλων
Επόμενο άρθρο 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 Γκολ για την Απεξάρτηση