Ειδήσεις

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων στην Άμφισσα για την επέτειο της Απελευθέρωσης


Τη δική της ξεχωριστή μουσική συμμετοχή θα έχει η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού- Αθλητισμού της Διεύθυνσης Παιδείας- Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων στην Άμφισσα την Κυριακή 10 Απριλίου.
Οι τρικαλινοί εκτελεστές με επικεφαλής την κ. Μαίρη Μητσοπούλου θα ενωθούν με άλλες φιλαρμονικές από όλη την Ελλάδα σε μια ξεχωριστή επετειακή συνάντηση που διοργανώνει ο Δήμος Δελφών με τίτλο «Από την κήρυξη του αγώνα στη Ρούμελη μέχρι την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων» που θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στην πόλη της Άμφισσας.
Σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν:
Αναπαράσταση της μετάδοσης της κήρυξης της επανάστασης στην Ρούμελη μέσω του ανάματος φωτιών, εκθέσεις, παρουσιάσεις, διαλέξεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, ξεναγήσεις και παρελάσεις.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 όπου θα συμμετάσχει και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Προηγούμενο άρθρο Η «Απολυμένη» με την Κατερίνα Διδασκάλου στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Συνάντηση ΔΣ ΣΘΕΒ με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας