Ειδήσεις

Ευαισθητοποίηση για τις ευρωεκλογές


Την Παρασκευή 24 Μαΐου, με αφορμή την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και κυρίως των νέων για τις επικείμενες ευρωεκλογές, η ομάδα έργου του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, βρέθηκε στα Τρίκαλα μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Τρικκαίων, το οποίο έχει δημιουργήσει, από τη Δευτέρα 20 Μαΐου και μέχρι τη Παρασκευή 7 Ιουνίου, ειδικό περίπτερο ενημέρωσης κοινού με αφορμή τις ευρωεκλογές. Η ομάδα έργου του EuropeDirect Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους των Τρικάλων και να τους ενημερώσει για τη σημασία της συμμετοχής τους στις Ευρωεκλογές.

Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Χρίστος Δήμας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κ. Μιχαήλ Λάππας και ο Ειδικός Συνεργάτης Δήμου Τρικκαίων κ. Βασίλειος Αδάμος.

Το EuropeDirect Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκπροσωπούσαν ο επικεφαλής κ. Βασίλειος Χατζηκαμαγιάννης, και τα στελέχη  κ. Φωτεινή Κατσιάκου και κ. Απόστολος Γούλας, τους οποίους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Τρικκαίων κ. Γιάννης Λάππας και μέλη του ΔΣ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του EuropeDirect Περιφέρειας Θεσσαλίας δόθηκε υλικό σχετικά με τις ευρωεκλογές.

 

Προηγούμενο άρθρο Αναμένεται ίδρυση Αγροτικού σχολείου στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται από τον Δήμο Μετεώρων και το ΕΚΑΒ το πρότυπο πρόγραμμα για την εκπαίδευση κατοίκων χωριών του ορεινού όγκου στην παροχή πρώτων βοηθειών