Ειδήσεις

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Meteora Academy στην Π.Ε. Τρικάλων


Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία του International Μodel CampMeteora Wrestling Academy”, που πραγματοποιείται στην πόλη της Καλαμπάκας από 6-13 Ιουλίου 2017.Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής και ο Δρ Ιωάννης Μπάρμπας, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ, ο Δρ. BahmanMirzaei, Μέλος της UWW ScientificCommission, Καθηγητής της ExercisePhysiology, του Πανεπιστημίου του Guilan, Rasht, Ιράν και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν κ. GhasemGhassabian.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος του camp, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις αθλητών και αθλητριών πάλης ηλικίας 13-17 ετών με διακεκριμένους και διεθνείς ομοσπονδιακούς προπονητές, σεμινάριο προπονητών από πανεπιστημιακούς εισηγητές και ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη της διοργάνωσης και στην εδραίωσή της ως θεσμού. Η οργανωτική επιτροπή ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την εμπιστοσύνηκαι τη στήριξή της, ενώ οι οικοδεσπότεςσυνεχάρησαν τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Τρικάλων και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα, τους εμπνευστές της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης. Τόνισαν τη μεγάλη αθλητική ιστορία της περιοχής των Τρικάλων και υπογράμμισαντην αξία της διοργάνωσηςπου  καθιστά τον νομό  παγκόσμιο αθλητικό προορισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου της Π.Ε. Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας μετέφεραν την πίστη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. ΚώσταΑγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. ΧρήστουΜιχαλάκηστον αθλητισμό,ως φορέα πολιτισμού και μοχλού διαπαιδαγώγησης των νέων. Υπογράμμισαν ότι,η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκει αρωγός στη σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση, που επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς προετοιμάζοντας το έδαφος για μεγάλες διακρίσεις και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εργασίες του camp.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε εξέλιξη σημαντικά έργα στις Τ.Κ. Γενεσίου και Πρίνους
Επόμενο άρθρο Διανομή κοτόπουλου για τους ωφελούμενους του K.E.A