Ειδήσεις

Δωρεά οχήματος από την ΠΕΔ Θεσσαλίας στην πυρόπληκτη περιοχή του Δήμου Μαντουδίου


Το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ.  κ. Αντώνιο Γκουντάρα, Δήμαρχο Αγιάς, κ. Αχιλλέα Βαρδακούλη Δ. Σ. Κιλελέρ και το διευθυντή της ΠΕΔΘ κ. Δημήτριο Τσούμα στο πλαίσιο της παράδοσης ενός καινούργιου ανατρεπόμενου φορτηγού οχήματος για την αποκατάσταση των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμο του.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας δήλωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση για άλλη μια φορά στέκεται αλληλέγγυα με δράσεις και πράξεις συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, και ευχαρίστησε πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της ΠΕΔ προκειμένου να υποστηρίξουν εμπρακτα τους κατοίκους του συγκεκριμένου Δήμου.Ο κ. Νασιακόπουλος απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Κ. Τσαπουρνιώτη δήλωσε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής που παραδίδει ένα τόσο σημαντικό όχημα και δήλωσε σίγουρος ότι θα είναι απολύτως αναγκαίο και ότι η χρησιμοποίησή του θα λύσει τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού.

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Νασιακόπουλο για την πρωτοβουλία που έλαβε ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας  με αποτέλεσμα  ο Δήμος του να αποκτήσει ένα σημαντικό εργαλείο  που όπως χαρακτηριστικά είπε είναι τεράστιας σημασίας για τις ανάγκες του και ότι με τον κατάλληλο χειρισμό  θα θωρακίσει την ευρύτερη περιοχή και από τις συνέπειες επόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων .

Ο κ. Νασιακόπουλος κλείνοντας είπε ότι πολύ σύντομα ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού θα παραλάβειενα  αντίστοιχο όχημα προκειμένου να καλύψει και τις δικές του ανάγκες.

 

Προηγούμενο άρθρο Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη κορυφαία εμπορική έκθεση Fruit Logistica
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού