Ειδήσεις

Δριμεία κριτική κατά της Κυβέρνησης άσκησε ο Κ. Σκρέκας


«Αυτό το οποίο ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει προηγούμενο» δήλωσε Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκαςο οποίος επισκέφθηκετην Καστοριά στο πλαίσιο της περιοδείας που απορρέει από το ρόλο του ως Περιφερειακού Τομεάρχη.Ο κος Σκρέκας έχει οριστεί Περιφερειακός Τομεάρχης Δυτικής Μακεδονίας για τους Νομούς Καστοριάς και Φλώρινας με σκοπό την διαμόρφωση και εξειδίκευση ενός προγράμματος τοπικών προτεραιοτήτων, που θα συμπληρώσουν το Εθνικό Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα.

Η σειρά των επαφών περιλάμβανετον Μητροπολίτη και τον Δήμαρχο Καστοριάςενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της περιοχής η οποία πραγματοποιήθηκεστο ΕπιμελητήριοΚαστοριάς. Στη σύσκεψη ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα και άκουσε τις προτάσεις των φορέων, για την προσαρμογή τουΠρογράμματος της Νέας Δημοκρατίαςστις ανάγκες της περιφέρειας. Κατά την παραμονή τουπαραχώρησε συνέντευξη τύπου, στην οποία τον καλωσόρισαν ο πρόεδρος της Ν.Ο.ΔΕ. Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς, κος Στέργιος Αδάμ και η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου.

Στην συνέντευξη αναφέρθηκε στα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ζωή των πολιτών και έχουν έχει προκαλέσει ασφυξία στην επιχειρηματικότητα.Ειδικότερα επεσήμανε στην αδυναμία των πολιτών να πληρώσουν τους φόρους με συνέπειατη δημιουργίαχρεών προς το δημόσιο καθώς και προς τους φορείς του δημοσίου. Αντιπρότεινε τονεπανασχεδιασμότης οικονομίας μεεπανεκκίνηση της παραγωγικής βάσηςτης χώρας. Ενώ τόνισε ότι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνει άμεση μείωση φόρων και εισφορών.

Ο κος Σκρέκαςεπέκρινε την έλλειψη κοινής γραμμής μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛκαι εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσον η Κυβέρνηση μπορεί να προασπίσει αποτελεσματικά τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας.

Τέλος αναφέρθηκε στις επαφές του Πρόεδρου του κόμματος, κου Κυριάκου Μητσοτάκη με ηγέτες άλλων κρατών προκειμένου να δοθεί μια λύση στο θέμα, της κράτησης στις τουρκικές φυλακές, των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Ενώ και ο ίδιος, κατά την επίσκεψή του στον Μητροπολίτη Καστοριάς,είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πατέρα του ενός από τους δυο στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές.

Προηγούμενο άρθρο Θερινό Σχολείο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Επιστολή του Περιφερειάρχη στους Υπουργούς Δραγασάκη και Σπίρτζη