Ειδήσεις

Αυτοδίδακτη, 67χρονη και κάτοικος χωριού, εκθέτει πίνακές της στο Μουσείο Τσιτσάνη


Έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Τοπία – Πρόσωπα» της αυτοδίδακτης λαϊκής ζωγράφου Έλλης Γεωργούλα, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Τσιτσάνη.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα: «Κι όμως, έχει και η πανδημία τα καλά της. Το πρώτο lockdown, ώθησε μια αυθεντική γυναίκα από τα Σερβωτά Τρικάλων να ανακαλύψει το ταλέντο της στην ζωγραφική. Μέχρι τότε ζωγράφιζε – με μεγάλη επιτυχία – ετικέτες στα βαζάκια με τα σπιτικά γλυκά που έφτιαχνες και κάποιες χειροτεχνίες.
Αυτά, στα διαλείμματα της εργασίας της στο καφενείο του χωριού που λειτουργεί με τον σύζυγό της Βάιο Γεωργούλα, αλλά και την περιποίηση των δεκάδων γλαστρών με λουλούδια, τα οικόσιτα ζώα της, τον κήπο της και τόσα άλλα.
Αυτή είναι η Έλλη Γεωργούλα που μέσα στην καραντίνα ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο της, αυτό της ζωγράφου και την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται στο Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα η πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με τίτλο, «ΤΟΠΙΑ – ΠΡΟΣΩΠΑ».
Η Έλλη Γεωργούλα είναι απόφοιτος δημοτικού, γέννημα θρέμμα των Σερβωτών και σε ηλικία 67 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο μπλόκο της Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Την ασφάλεια στο δρόμο Τρικάλων – Άρτας ενισχύει η Περιφέρεια