Ειδήσεις

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Σκακιού Θεσσαλίας


Το διήμερο 21-22 Απριλίου διεξάχθηκαν στα 4ο και 37ο Δημοτικά Σχολεία Λάρισας, τα ατομικά πρωταθλήματα σκακιού Παίδων – Κορασίδων για τη Θεσσαλία, τα οποία διοργανώθηκαν από την ΤΕΣΣΘ σε συνεργασία με την Α.Σ.Α. Λάρισας και είχαν την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στα παραπάνω πρωταθλήματα, τα οποία ήταν παράλληλα και προκριματικά για τα πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα, είχαμε σύμπτυξη των δέκα κατηγοριών σε τέσσερις, όσες είναι και οι προκρίσεις (με τα έξοδα πληρωμένα από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία) που δικαιούται η Θεσσαλίαγια την τελική φάση. Νικητές αναδείχτηκαν οι παρακάτω:

Παίδες (Α14-Α16):

1οςΖγουλέτας Ιωάννης (4β) και δωρεάν πρόκριση

2οςΚουκουλιάτας Σωτήριος (3β)

3οςΑντωνίου – Τραγούδας Ιωάννης (1,5β)

Παμπαίδες (Α12):

1οςΤζίκας Αθανάσιος (4,5β) και δωρεάν πρόκριση

2οςΔριστέλλας Νεοκλής (4,5β)

3οςΠαπαναγιώτου Δημήτριος (3β)

Παμπαίδες (Α08-Α10):

1οςΠατρίκος Δημήτριος(4,5β) και δωρεάν πρόκριση

2οςΒουβαλούδης Πέτρος (4β)

3οςΒλάχος Θεόφιλος(4β)

Κορασίδες – Παγκορασίδες (Κ08-Κ16):

1ηΔερέκα Κωνσταντίνα (5β) και δωρεάν πρόκριση

2ηΤοζάρου Ιφιγένεια (4β)

3ηΠαπαναγιώτου Αργυρώ (3β).

Στις επιμέρους κατηγορίες, 1οι νικητέςαναδείχτηκαν οι  Κουκουλιάτας Σωτήριος (Α14), Μπανάκας Κωνσταντίνος (Α08), οζάρου Ιφιγένεια (Κ16), Ζγουλέτα Αυταξία(Κ12) και Σκουμπωτή Στεργιανή (Κ10). Στους ανωτέρω η ΤΕΣΣΘ θα επιδοτήσει ένα μέρος των εξόδων από τη συμμετοχή τους στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Το ΔΣ της Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας  ευχαριστεί θερμά την Α.Σ.Α. Λάρισαςγια την άριστη διοργάνωση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υποστήριξη που παρείχε, τους εθελοντές διαιτητές, καθώς και τους Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παιδή, τονΔντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κων/νο Νάστα, τον Δντή του 37ου Δημοτικού Σχολείου κ.Παύλο Γκουνέλακαι τους προπονητές σκακιού κ. Μιχάλη Αγγελή και Σπύρο Ναθαναήλ, οι οποίοι παραβρέθηκαν κατά τη λήξη των αγώνων και έκαναν τις απονομές στους νικητές.

 

Προηγούμενο άρθρο 428 νέες θέσεις στη Θεσσαλία μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας
Επόμενο άρθρο Η ΕΝΠΕ είναι αντίθετη στην πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ