Ειδήσεις

ΑΠΣ Τρίκαλα: Ακόμη τέσσερα μετάλλια και προκρίσεις για τους τελικούς του πανελληνίου παμπαίδων


Πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή 06/03/2016 στη Θεσσαλονίκη, η β΄ πανελλήνια προκριματική φάση πάλης παμπαίδων, με την συμμετοχή και του συλλόγου μας.
Η ομάδα του ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχε με τους αθλητές παρακάτω αθλητές:
Καφρίτσα Αλέξανδρο, Δαλανίκα Βασίλειο, Ζαμπραϊλα Φίλιππο, Παπαβασιλείου Κων/νο, Θανασάκη Χρήστο, Δήμου Μάριο, Μπουραζάνα Απόστολο, Μπουκουβάλα Οδυσσέα, Τσίνα Λάμπρο, Πολυγένη Δημήτριο,Τζερεμέ Γρηγόρη και Μπαρλαφέστα Γεώργιο.
Αναλυτικότερα, ο Δήμου Μάριος κατέκτησε την 1η θέση, ο Δαλανίκας Βασίλειος κατέκτησε τη 2η θέση και οι Παπαβασιλείου Κων/νος και Μπουκουβάλας Οδυσσέας την 3η θέση.
Την 5η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Θανασάκης Χρήστος και Ζαμπραϊλας Φίλιππος, Πολυγένης Δημήτριος και Καφρίτσας Αλέξανδρος
Την 6η θέση στην κατάταξη κατέλαβαν οι: Μπαρλαφέστας Γεώργιος, Τζερεμές Γρηγόρης, Τσίνας Λάμπρος, και Μπουραζάνας Απόστολος.
Η προσπάθειά τους ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθεται για φέτος ο μεγάλος αριθμός προκριθέντων στην τελική οκτάδα των πανελλήνιων αγώνων.
Η αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για το σύλλογό μας. Γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων, δράσεων και αγώνων.
Γίνεται πραγματικότητα μέσω μιας ευρύτερης εκπαίδευσης που αποβλέπει στην ολοκλήρωση και στο γεγονός ότι η πάλη είναι σημαντικότερη από τη νίκη.
Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος

Προηγούμενο άρθρο 5 παραδοχές + 5 συμβουλές για δράση στο προσφυγικό
Επόμενο άρθρο Σύλληψη 24χρονου για μικροποσότητα χασίς