Ειδήσεις

Αντιπροσωπεία του ΑΠΣ στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων


Αθλητές και αντιπροσωπεία του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου  Τρικάλων υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης στο γραφείο του, με την ευκαιρία των διακρίσεων που πέτυχε ο Σύλλογος  στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στην Κάτζιντζα της Σερβίας, όπου αγωνίστηκαν συνολικά 360 αθλητές από 16 χώρες.

Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Λώλης, ο Υπεύθυνος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσιακάρας , το Μέλος κ. Γιάννης Τζήκας και ο Προπονητής κ. Ηλίας Σιούτας παρουσίασαν στον κ. Μιχαλάκη τους μαθητές-αθλητές που διακρίθηκαν στους αγώνες, αποκομίζοντας συνολικά πέντε μετάλλια και συμβάλλοντας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη θερμά τους Κων/νο Παπαβασιλείου (χρυσό), Δημήτρη Παπαβασιλείου (αργυρό), Απόστολο Καλόγερο (αργυρό), Χρήστο Θανασάκη (χάλκινο), Μάριο Δήμου (χάλκινο), Νίκο Χρυσόμαλλο (5η θέση) και Κων/νοΚαφρίτσα (7η θέση) για τις θαυμάσιες επιδόσεις τους  στο ολυμπιακό άθλημα της πάλης που έλκει την καταγωγή του από την αρχαία Ελλάδα. Ιδιαίτερα στάθηκε στην προσπάθεια της διοίκησης και του προπονητή τονίζοντας:

«Μπράβο στα παιδιά και μπράβο στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του Συλλόγου. Οι επιτυχίες είναι πάντα αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αλλά και η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Περιφερειάρχη τον κ. Κώστα Αγοραστό έχουμε αναγνωρίσει την προσφορά του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Τρικάλων και έτσι το 1οMeteoraWrestlingAcademyπραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα μας,το περασμένο καλοκαίρι,και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Να θεωρείτε δεδομένη την στήριξή μας. Βλέπω  το μεράκι  και την αγάπη για το άθλημα της πάλης αλλά πάνω από όλα βλέπω το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και κοπιάζουν για να μας κάνουν περήφανους.»

Ο κ. Τζήκαςμε τη σειρά του ευχαρίστησετον Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και για την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στο έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Αναφέρθηκε στα πολύ αισιόδοξα μηνύματα που έρχονται για το 2οCamp,καθώς έχει εκδηλωθεί παγκόσμιο ενδιαφέρον που δικαιολογεί μεγάλες προσδοκίες. Στόχος  η καθιέρωση του MeteoraWrestlingAcademy ως το μεγαλύτερο Campπάλης στον κόσμο.

Ο κ. Μιχαλάκης αφού ενημερώθηκε για τα σχέδια τουΣυλλόγουπρόσφερε αναμνηστικά δώρα στους αθλητές, τον προπονητή και τα μέλη και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Επόμενο άρθρο Καθαρισμοί καναλιών και στα χωριά του Δ. Τρικκαίων