Ειδήσεις

Ανανεωμένοι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές οι νεαροί ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων, με νέες επιτυχίες!


Δυναμικό ξεκίνημα για τους αθλητές  της ποδηλατικής ακαδημίας της πόλης  μας. Αμέσως με την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές, οχτώ  από αυτούς  συμμετείχαν σε ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας κερδίζοντας παράλληλα τέσσερα μετάλλια.

Συγκεκριμένα  την Κυριακή 22 Αυγούστου ο ΠΓΣ Λάρισας διοργάνωσε αγώνα ΜΤΒ  στο χωριό Άκρη Ελασσόνας. Στους αγώνες συμμετείχαν νεαροί ποδηλάτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κεντρική Ελλάδα. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων έκανε αισθητή την παρουσία του συμμετέχοντας με 8 άτομα από την ακαδημία ποδηλασίας.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά:  Ο Βενιαμίν της ομάδας, Ρωμανός Καλαντζής τερμάτισε 2ος  κάνοντας έναν πολύ δυνατό αγώνα, καθώς εκτός από το αργυρό μετάλλιο, κέρδισε και πολύτιμες εμπειρίες για το αθλητικό του μέλλον.

Στην κατηγορία παμπαίδων: Ο Ζιντζόβας Ντίνος με πολύ δυνατή προσπάθεια, κέρδισε ακόμη ένα μετάλλιο για την ομάδα τερματίζοντας στην 3η θέση, ο Νικολός Αλέξανδρος  κατέλαβε την 9η θέση και ο Μαγαλιός Ορέστης την 10η θέση. Στην ίδια κατηγορία η Σούλιου Κέλλυ τερμάτισε 14η αφού μαζί με τους παμπαίδες αγωνίστηκαν και οι πανκορασίδες, οι αθλήτριες δεν συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και αγωνίστηκαν με τα αγόρια.

Στην κατηγορία παίδων είχαμε το 1-2 στο βάθρο  με άριστη  εμφάνιση από τους ποδηλάτες μας. Ο Μάντζιος Δαμιανός ήταν ο νικητής, καθώς μετά από δικιά του επίθεση  κράτησε την διαφορά και πήρε μια εύκολη νίκη. Ο Σιδέρης Δημήτρης έδειξε ότι τα καταφέρνει και στο ΜΤΒ. Κατέκτησε την 2η θέση  στο βάθρο αφού αγωνίστηκε με σωστή τακτική και πολύ υπομονή. Ο τρίτος της παρέας, Φυστόπουλος Κώστας κατέλαβε την 9η θέση, αν και καινούριος στο άθλημα αγωνίστηκε με πάθος κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την ορεινή ποδηλασία.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση του συλλόγου σε όλους τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Φέτος το Σεπτέμβρη επιλέγουμε ποδηλασία για πολλούς λόγους και προπάντων FREECOVIDη ασφαλέστερη επιλογή!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

 

Προηγούμενο άρθρο Αποκαλόκαιρο με δράσεις πολιτισμού στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Προβολή θερινού κινηματογράφου Μετέωρα Τέχνης 2021