Ειδήσεις

Ανακαλύψτε τα πάντα για την ηλεκτροκίνηση στο Fashion City Outlet!


Μήπως ήρθε η ώρα να «πρασινίσετε» τις μετακινήσεις σας; Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε πιο οικολογική την καθημερινότητά σας, αυτή είναι μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσετε! Το Fashion City Outlet προσκαλεί όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και των νέων τεχνολογιών μετακίνησης να ανακαλύψουν όλες τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση!

Από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η καρδιά της ηλεκτροκίνησης χτυπά στον κεντρικό διάδρομο του Fashion City Outlet! Όλα τα γνωστά brands του χώρου θα είναι εκεί με 5 τοπικές αντιπροσωπείες που θα εκθέσουν τα καλύτερα μοντέλα ηλεκτιρκών αυτοκινήτων της αγοράς!

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, να δουν από κοντά τα νέας τεχνολογίας μοντέλα αυτοκινήτων από εταιρείες όπως Hyundai, Kia, Citroen, BMW, PEUGEOT, VOLVO, MINI αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

Το «παρών» θα δώσουν αμιγώς ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, από τις αντιπροσωπείες Παπαδόπουλος Α.Ε, ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Α.Ε, Δ. & Ε. ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ, ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α.Ε.

Η είσοδος για την έκθεση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας της είναι:

 

Καθημερινές: 10.00-21.00

Σάββατο: 10.00-20.00

Κυριακή: 11.00-20.00

 

 

Fashion City Outlet

4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

wwwHYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”.HYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”fashioncityHYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”-HYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”outletHYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”.HYPERLINK “http://www.fashioncity-outlet.gr/”gr

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11 – U13 στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο της μεγάλης Λαρισαίας δασκάλας Μαίρης Ν. Ράπτου