Ειδήσεις

Αγώνες σκακιού Κεντρικής Ελλάδας


Φίλοι και αθλητές του σκακιού παρακολούθησαν την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη  στην αίθουσα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.ΣΚ.Ε. Μακροπούλου 93 στην Λαμία τους τέσσερις προκριθέντες αθλητές από τον πρώτο γύρο, που αγωνίσθηκαν για την ανάδειξη του πρωταθλητή  Κεντρικής  Ελλάδας 2017.

Οι αθλητές αγωνίσθηκαν σύμφωνα με την προκήρυξη της Ένωσης  και με χρόνο σκέψης  90 λεπτά συν 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση για κάθε αθλητή.

Στην ημιτελική φάση ο Απόστολος Καρανδρέας αθλητής του  Σ.Ο. Λαμίας έχασε από τον Αστέριο Σκόδρα αθλητή του Σ.Σ Λάρισας  και ο Σταμάτης Στασινός αθλητής του Σ.Ο. Λαμίας έχασε από τον Ηλία Τσούμα αθλητή του  Σ.Ο. Λαμίας.  Στους απογευματινούς αγώνες, στον μικρό τελικό ο Απόστολος Καρανδρέας νίκησε τον Σταμάτη Στασινό   και στον  τελικό ο Ηλίας Τσούμας   νίκησε τον Αστέριο Σκόδρα και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. 1. ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΥΜΑΣ   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ   2017 !
  2. ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΝΔΡΕΑΣ
  4. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Το ΚΥΠΕΛΛΟ απενεμήθη στον πρωταθλητή  Κεντρικής Ελλάδας για το 2017 από τον τ. πρόεδρο της Ένωσης   κ. Αστέριο Σκόδρα.  Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές  που αγωνίσθηκαν στις δύο  φάσεις του πρωταθλήματος και στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.  για τους άψογους αγώνες που διοργανώθηκαν.

Οι  πρώτες σκακιέρες των αγώνων του Final Four, μεταδόθηκαν  online στο διαδίκτυο στην δ/νση:  livechess.esske.net

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού, το ατομικό πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ12-Κ16  της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Ευχές για ένα όμορφο ΠΑΣΧΑ με υγεία ευτυχία και ειρήνη για όλους τους ανθρώπους

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση της Οικολογικής Θεσσαλίας με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ
Επόμενο άρθρο Πασχαλινό μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Κων/νου Γ. Νούσιου