Ειδήσεις

Άψογη η εμφάνιση της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στη Συνάντηση Θήβας


Άψογη η εμφάνιση της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στην 20ή Επετειακή Χορωδιακή Συνάντηση Θήβας.
Με ένα ποικίλο πρόγραμμα που περιλάμβανε αντιπροσωπευτικά έργα του ρεπερτορίου Χορωδίας εμφανίστηκε η Δημοτική μας Χορωδία στο 20ό Φεστιβάλ Χορωδιών Θήβας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων. Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους της χορωδιακής μουσικής και χορωδούς εμφανίστηκε η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και ευμενή σχόλια για την άψογη εκτέλεση του προγράμματος. «Επαγγελματική δουλειά και ποιότητα φωνών» σχολίασε η κ. Χριστίνα Μιχαλάκη σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και νυν μαέστρος της Μικτής Χορωδίας Δημοτικού Οργανισμού Θήβας. Η τελευταία θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας τον ερχόμενο Οκτώβριο στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 40 χρόνων της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Μαζί με τη χορωδία μας εμφανίστηκαν επίσης η Δημοτική Χορωδία Περάματος με μαέστρο τον Μιχάλη Κοκκίνη, η Μικτή Χορωδία Μώλου με μαέστρο τον Αντώνη Μπαλή και η Μικτή Χορωδία Δημοτικού Οργανισμού Θήβας με μαέστρο την Χριστίνα Μιχαλάκη.

Την Κυριακή 29 Μαΐου η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας το οποίο άνοιξε ειδικά για τη Χορωδία μας, τα εγκαίνια του οποίου πρόκειται να γίνουν στις 7 Ιουνίου 2016 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Αυτό αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, ως ένδειξη ιδιαίτερης φιλοξενίας από τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας. Στη συνέχεια της ημέρας ακολούθησε προσκυνηματική επίσκεψη στη Μονή του Οσίου Λουκά του Στειριώτη.

Επιστρέφοντας η χορωδία συνεχίζει τις πρόβες της για τις επόμενες εμφανίσεις της, το δε ΔΣ της Χορωδίας καθώς και η μαέστρος κ. Ελένη Ζιάκα εργάζονται πυρετωδώς για τις επετειακές εκδηλώσεις των 40 χρόνων της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από τον χώρο της Χορωδιακής μουσικής!

Από τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση με επίκεντρο τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα
Επόμενο άρθρο Όχι στο κάπνισμα είπαν οι μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου