- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Fashion City Outlet: Οι μασκότ της Playmobil στους διαδρόμους το Σάββατο και αυτή την Κυριακή ανοιχτά!

Η Playmobil θα βρίσκεται με τα εκθέματα της στους διαδρόμους του Fashion City Outlet μέχρι τέλος Ιουνίου καθώς στους ιππότες, τις πριγκίπισσες αλλά και στον δράκο που κοσμούν τους διαδρόμους, άρεσε πολύ το μοναδικό Εκπτωτικό Κέντρο της Θεσσαλίας!

Αύριο, Σάββατο 22 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, 2 μασκότ-έκπληξη από τις φιγούρες της Playmobil θα βρίσκονται στους διαδρόμους του Εκπτωτικού Κέντρου, για να χαιρετίσουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους.

Οι δύο μασκότ της Playmobil θα κάνουν βόλτα στους διαδρόμους του Fashion City Outlet και θα φωτογραφίζονται με όσους το επιθυμούν. Μάλιστα, οι μασκότ θα παραδώσουν και τα δώρα του πασχαλινού διαδικτυακού διαγωνισμού που διοργάνωσαν η Playmobil και το Fashion City Outlet, στους νικητές που θα έρθουν ειδικά για την παραλαβή των δώρων τους.

To θεσσαλικό Εκπτωτικό Κέντρο δίνει όπως πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και όλες οι ενέργειες γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Επίσης, την Κυριακή 23/5 τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ (χωρίς ραντεβού και με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας).

Με τα εμπορικά του καταστήματα αλλά και με τον χώρο εστίασης σε λειτουργία, το μοναδικό Θεσσαλικό Outlet προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για συνδυασμό έξυπνων αγορών και ψυχαγωγίας, όλο τον χρόνο.