- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Όλοι οι ΕΒΕ στο δρόμο του αγώνα για την υγεία και το εισόδημά μας

Συνάδελφοι, Μπροστά στην συνεχιζόμενη επιδείνωση της πανδημίας, που εκτός απ’ τις τραγικές συνέπειες για την υγεία και τη ζωή του λαού πλήττει άμεσα και τη δική μας οικονομική κατάσταση, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο αναμονής.

Η σημερινή κυβέρνηση πιστή στη γραμμή όλων των προηγούμενων ρίχνει τα βάρη ξανά στο λαό για να σωθούν τα κέρδη των λίγων.

Απ’ το όλοι μαζί τα φάγαμε περάσαμε στην ατομική ευθύνη, για να φύγει η κουβέντα απ’ την ανάγκη ενίσχυσης του Δημόσιου συστήματος υγείας, απ’ την αδήριτη ανάγκη σήμερα επίταξης των ιδιωτικών κλινικών που με αφορμή και την πανδημία θησαυρίζουν την ώρα που ο λαός πεθαίνει και μέσα και έξω απ’ τις ΜΕΘ.

Τα υποτιθέμενα μέτρα στήριξης των ΕΒΕ είναι δανεικά και μισοδανεικά και θα τα βρούμε μπροστά μας όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και θα μείνουμε γυμνοί και ανυπεράσπιστοι απέναντι στην οικονομική κρίση και στα μέτρα που ήδη έχει πάρει η κυβέρνηση για να μας τακτοποιήσει, όπως πχ ο πτωχευτικός νόμος που θα μας βγάλει στο σφυρί ότι μας έχει απομείνει.

Την ίδια ώρα οι συνδικαλιστικές ηγεσίες περί άλλων τυρβάζουν. Αφού εξήγγειλαν την 31 Μάρτη σαν μέρα Πανελλαδικής δράσης στη συνέχεια τα μάζεψαν με αστείες δικαιολογίες περί συγχρωτισμού, κινδύνων και τα παρόμοια. Στη γραμμή της ΓΣΕΒΕΕ πιστή και η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων με τον Πρόεδρό της και Αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ να δηλώνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνει και η κινητοποίηση, να τελειώσει πρώτα η πανδημία.

Μόνο που τότε θα είναι αργά για τους περισσότερους από μας.

 

Απαιτούμε εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία της Υγείας και του εισοδήματος μας!

Καλούμε τα σωματεία μας, τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Όλοι την Τρίτη 30 Μάρτη στις 7μμ στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου να απαιτήσουμε:

Για την Αντιμετώπιση Πανδημίας:

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΒΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ & Α/Α ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ