- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή θα είναι… αλλιώς!

    Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ.         

Οι εκδηλώσεις του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθούν σε κάθε πόλη  παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Συγκεκριμένα:

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Η μουσικοθεατρική ομάδα “Κιθαροαφηγήματα” παρουσιάζει τα “Σταυροδρόμια του κόσμου” σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη κλασική κιθάρα – καλλιτεχνική επιμέλεια: Αχιλλέας Σίμος. Αφηγητής ο ηθοποιός Βασίλης Καρμίρης

Αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι από το συγκρότημα της ΚΝΕ. Συμμετέχουν: Περικλής Μαλακατές, Γρηγόρης Νικητάκης, Γερασκλής Ζαχαρίας, Καφρίτσας Στέλιος , Παπαναστασάτος Παύλος.

Συναυλία με τους «Λάτρεις».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα στον Μητροπάνο.

Συμμετέχουν: Άρης Φαλιάγκας , Ρίτσα Πέτσα. Ναπολέων Μουλιάκος.

Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα. Συγκεκριμένα:

Η ΚΝΕ ανταποκρίνεται στην έκκληση των νοσοκομειακών γιατρών για άμεση ανάγκη αιμοδοσίας παίρνοντας την πρωτοβουλία διοργάνωσης αιμοδοσιών σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί και στις 4 πόλεις  στην Θεσσαλία. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν  η ημέρα και οι χώροι διεξαγωγής ανά πόλη.

Καλούμε τη νεολαία της πόλης μας, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα “οργανωμένης απειθαρχίας” στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δεν φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι “…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή”! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά

Τη συνέντευξη  έδωσαν ο Παναγιώτης  Κοδέλας Γραμματέας του Συμβούλιου Περιοχής Θεσσαλίας και η Στεργιανή Σιούλα  μέλος του Τομεακού Γραφείου Λάρισας της  ΚΝΕ.