- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Τρίκαλα – φιλόξενη πόλη στον Μύλο των Ξωτικών

Με γοργά και επισταμένα βήματα η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών από τον Μύλο των Ξωτικών. Η πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με Επιμελητήριο και Εμπορικό Σύλλογο για τη δημιουργία της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας, συνεχίζεται με αυξανόμενα βήματα. Το διήμερο Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε – με συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή – ο δεύτερος κύκλος επιμόρφωσης τρικαλινών επιχειρηματιών.
Στις εγκαταστάσεις του ΚΑΕΛΕ του Εμπορικού Συλλόγου, ο κ. Γιώργος Μπαμπαλιάρης της Optimal HR (χορηγία της οποίας αποτελεί και η υλοποίηση της Ακαδημίας), ανέπτυξε στους συμμετέχοντες τις τεχνικές βελτίωσης των πωλήσεων τους. Βασικό μέλημα όμως, παραμένει η εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων – επισκεπτών με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας πλέον υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, καθώς οι επιχειρηματίες επιμορφώθηκαν για τις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες:

Ο επόμενος κύκλος της Ακαδημίας έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2018. Αυτή τη φορά θα αναπτυχθεί η στρατηγική της δημιουργίας εμπειριών φιλοξενίας από τις τοπικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια του Μύλου των Ξωτικών.
Με δεδομένη την απόφαση του Δήμου Τρικκαίων, να προβάλλει διαφημιστικώς, όσους επιχειρηματίες αποκτήσουν το πιστοποιητικό επιμόρφωσης, τα Τρίκαλα πρωτοπορούν ξανά στον τομέα της φιλοξενίας και της επιχειρηματικότητας.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων