- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Το Μυστικό στα Μάτια τους στον Δημοτικό Κιν/γράφο

Από την Πέμπτη θα προβάλλεται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία Το Μυστικό στα Μάτια τους. Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15. Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά -ανέργων 4 €, Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, https://cine-mylos.blogspot.com facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικάλων.
Αγγλική ταινία, με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Νικόλ Κίντμαν, Τσιούετελ Ετζίοφορ.
Το αμερικάνικο remake της βραβευμένης με Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.
Μία δεμένη ομάδα ανερχόμενων ντεντέκτιβ, ο Ρέι και η Τζες, υπό την επίβλεψη της αρχηγού τους, Κλαιρ, κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη. Η έφηβη κόρη της Τζες έχει δολοφονηθεί βίαια κι ανεξήγητα.
Δεκατρία χρόνια μετά, κι έπειτα από εμμονική έρευνα για το δολοφόνο, ο Ρέι βρίσκει ένα στοιχείο που πιστεύει ότι θα εξιχνιάσει την υπόθεση. Κανείς δεν είναι προετοιμασμένος όμως, για τα μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια και για τις επιπτώσεις που έχει η ανάγκη για εκδίκηση στην ανθρώπινη ψυχή.
Στην ταινία που διαθέτει αγωνία και ενδιαφέρον και πειστικές ερμηνείες τόσο από τον Τσιουέτελ Ετζιοφόρ του «12 Χρόνια σκλάβος» όσο και από την Τζούλια Ρόμπερτς. Το φινάλε όπως και στο πρωτότυπο είναι πράγματι αποκαλυπτικό: η 47χρονη πλέον αλλοτινή Pretty Woman – Τζούλια Ρόμπερτς εμφανίζεται στις σημερινές σκηνές του φιλμ με ελάχιστο, ανύπαρκτο μακιγιάζ και μαλλιά που δεν την κολάκευαν, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την θλίψη και απόγνωση της ηρωίδας της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επαίνεσε τη συνεργασία της με σπουδαίους ηθοποιούς όπως η Κίντμαν και η Ετζιοφόρ (εμφανίζονται ακόμη και οι Dean Morris και Άλφρεντ Μολίνα).

ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE –ΜΥΛΟΣ
στο Μύλο Ματσόπουλου
Τηλ. 24310 20090
https://cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων
από Πέμπτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ.
Με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Νικόλ Κίντμαν, Τσιούετελ Ετζίοφορ.
Το αμερικάνικο remake της βραβευμένης με Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας
20.00 & 22.15. Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.
Γενική είσοδος 5 €, φοιτητικά –μαθητικά- ανέργων 4 €,
ΣΙΝΕΑΚ για τα παιδιά την Κυριακή
Ο ΚΑΛΟΣΑΥΡΟΣ
(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)
12.15 μεσημέρι (κανονική προβολή) για τους κατόχους ετήσιας κάρτας,
και για τους υπόλοιπους 4 €.
17.30 απόγευμα 3D προβολή 5 €.