- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Σε εξέλιξη τα έργα στη γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η πραγματοποίηση τεχνικών έργων υποδομής από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλωνκ.Χρήστος Μιχαλάκης παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτούκ. Αθανασίου Κοσμά επέβλεψε την εξέλιξη των εργασιών στη γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού στην Τοπική Κοινότητα Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προέβη στην καθαίρεση των υπαρχόντων στηθαίων από σκυρόδεμα, καθώς τμήμα αυτών είχε καταρρεύσει και τα υπόλοιπα είχαν υποστεί φθορές από την πάροδο του χρόνου και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Στη θέση τους τοποθετούνται σιδηρά κιγκλιδώματα που καθιστούν ασφαλή τη χρήση της γέφυρας από τους οδηγούς και διασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
Ο κ. Μιχαλάκης, κατά την επίσκεψή του στο έργο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών και δήλωσε:
«Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με επιμονή και υπομονή και κυρίως με σχέδιο και πρόγραμμα, δουλεύουμε για τους πολίτες. Στόχος, του Περιφερειάρχηκ. Κώστα Αγοραστού και δικός μου, η δημιουργία ασφαλούς οδικού δικτύου σε όλο τον νομό. Σε συνεργασία πάντα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων παρεμβαίνουμε και δίνουμε λύσεις.»