- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: Επίλυση εργασιακών ζητημάτων και το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει επίκαιρο σεμινάριο τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Επίλυση εργασιακών ζητημάτων και το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων 15 άτομα βάσει εγκυκλίου του ΟΑΕΔ με την αριθμ. 2653/53/13-05-2020).

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν διεξοδικά για όλες τις αλλαγές στα εργασιακά θέματα που έχουν προκύψει λόγω COVID – 19.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες και γενικά σε όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τρέχουσες αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα που έχουν προκύψει και όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Πέτρος Ραπανάκης. Οικονομολόγος Πτυχιούχος ΑΒΣΠ – Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού . Αρθρογράφος και  συγγραφέας.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2020.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr [1]και τηλ.: 2410555507.