- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης με τον Δ. Μπουραντά

Ο Δημήτριος Μπουραντάς, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας πολλών best seller βιβλίων («Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού», «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας», «Όλα σου ταμαθα, μα ξέχασα μια λέξη» κ.α.) και η επίκουρη καθηγήτρια Δήμητρα Ιορδάνογλου σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΓΡΑΜΜΗ διοργανώνουν βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης με τίτλο «Μπορώ καλύτερα». Το πρόγραμμα επιτυγχάνει την ουσιαστική βελτίωση χρήσιμων και απαραίτητων ικανοτήτων για την πιο αποτελεσματική άσκηση των κοινωνικών ρόλων όπως του γονέα, του συντρόφου, του δασκάλου, του εργαζόμενου, του στελέχους, του επιχειρηματία, του φίλου, του πολίτη. Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη για τους συμμετέχοντες είναι:
• Να κάνουν έξυπνες και καινοτόμες επιλογές/λύσεις
• Να θέτουν και να υλοποιούν αποτελεσματικά τους στόχους τους στην προσωπική και επαγγελματική ζωή
• Να χτίζουν εξαιρετικές ανθρώπινες σχέσεις
• Να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να πείθουν
• Να συνεργάζονται αποτελεσματικά και να επιτυγχάνουν συνέργειες για αμοιβαίο όφελος
• Να χειρίζονται σωστά τα συναισθήματα τους και αυτά των άλλων
• Να μαθαίνουν και να βελτιώνονται συνεχώς
• Να ενισχύσουν την αυτογνωσία, την αυτοκυριαρχία, την αυτοπεποίθηση, την προνοητικότητα, την εστίαση, την επιμονή, την εγρήγορση και την ανθεκτικότητα .

Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε τετράωρα βιωματικά σεμινάρια :

1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
2) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΟΦΕΛΟΣ
3)ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
4) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
5 ) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Η ουσιαστική ανάπτυξη και βελτίωση επιτυγχάνεται μέσω βιωματικών και εργαστηριακών μεθόδων όπως ατομικές ασκήσεις, ομαδικά παίγνια, video, αυτοδιαγνωστικά εργαλεία και οδηγούς προσωπικής βελτίωσης.
Τα πέντε τετράωρα σεμινάρια αποτελούν πρόγραμμα συνολικής προσωπικής ανάπτυξης. Είναι όμως δυνατόν για τους συμμετέχοντες να επιλέξουν ένα μικρότερο αριθμό.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μπορείτε να απευθύνεστε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΓΡΑΜΜΗ, Διεύθυνση Μανωλάκη 9-11Γ, τηλ :2410 258772 , info@grammiedu.gr