- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

π. Αθ. Τύμπας : Ας ενημερωθούμε όλοι για την κάρτα του πολίτη

Τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και οι κυβερνητικές εξαγγελίες μας προετοιμάζουν για το ότι εντός του 2016 θα καταργηθούν σιγά-σιγά τα μετρητά χρήματα και όλες οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω καρτών. Επίσης θα κληθούμε όλοι μας να αλλάξουμε τις ταυτότητές μας με τη γνωστή κάρτα του πολίτη που θα περιέχει μικροτσίπ στο οποίο θα ενσωματωθούν διάφορες πληροφορίες όπως ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ ή ακόμη και ιατρικές πληροφορίες.
Όποιος δεν παραλάβει αυτή την κάρτα θα τίθεται αυτομάτως εκτός «συστήματος » και ταυτόχρονα θα στερείται την δυνατότητα να εργασθεί, να δικαιωθεί σε δικαστήριο, να αγοράσει ή να πουλήσει, με άλλα λόγια θα οδηγείται στον αφανισμό.
Στην ουσία όμως θα χάσουν την ελευθερία τους όσοι αποδεχτούν την κάρτα και γίνουν ένας αριθμός χωρίς πρόσωπο στο παγκόσμιο σύστημα. Το πορτοφόλι τους θα το ελέγχει η τράπεζα, η οποία θα πληρώνει πρώτα την Εφορία και τις άλλες οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και το υπόλοιπο, αν μένει κάτι θα το διαθέτει για τις καθημερινές του ανάγκες. Τώρα που έχουμε ακόμη τα χρήματα στα χέρια μας μπορούμε πρώτα να αγοράσουμε παπούτσια για τα παιδιά μας, ή να πληρώσουμε τα φροντιστήριά τους και ό,τι μένει το δίνουμε στην εφορία.
Όποιος αποδεχτεί αυτή την κάρτα ο «μεγάλος αδελφός» θα γνωρίζει κάθε στιγμή πού βρίσκεται και με ποιους έχει οικονομικές συνδιαλλαγές. Αλίμονο σε όποιον έχει κακό ιατρικό ιστορικό π.χ. κάποιο καρδιακό επεισόδιο, δεν θα βρίσκει ποτέ δουλειά.
Σκέφτεστε πόσο ανελεύθεροι νιώσαμε όλοι το καλοκαίρι με τα capital control των τραπεζών και πόσο ελεύθεροι νιώθουν αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στα χωριά τους μακρυά από τις πόλεις διατηρώντας ζώα και κήπους;
Η προσωπική μας ελευθερία θέλει πνευματική αρετή και τόλμη. Τώρα θα φανούν ποιοι είναι πραγματικοί χριστιανοί και ποιοι είναι υποδουλωμένοι στο χρήμα και την καλοπέραση.
Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο «νοερόν και αυτεξούσιον». Η άρνηση της κάρτας του πολίτη και της αχρήματης κοινωνίας είναι σύμφωνη με τις παλαιότερες ανακοινώσεις της Ιεράς Συνόδου αλλά και των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους και των Αγίων Μετεώρων. Οι επίσημες αρχές θα μας πουν πως δεν έχει το 666, όμως στη συνέχεια, επειδή η κάρτα χάνεται ή μπορεί κάποιος να την κλέψει και να την χρησιμοποιήσει, θα επιβάλλουν στους χρήστες της να βάλουν στο χέρι τους το τσιπάκι και να γίνουν σαν τα σκυλάκια. Τότε πάλι προνομιούχοι θα είμαστε όσοι δε θα την έχουμε πάρει.
Δεν θα είμαστε λίγοι στο παγκόσμιο σύστημα που θα την αρνηθούμε. Ήδη οι Άγγλοι την αρνήθηκαν καθώς και οι αντιρρησίες συνείδησης. Ας μη φοβόμαστε διότι το Παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα μπορεί να παραβιαστεί τόσο από καλούς δικηγόρους που θα υπερασπιστούν τα δικαιώματα του ανθρώπου στα Διεθνή Δικαστήρια αλλά και από τους hackers που ήδη κάνουν άνω-κάτω τις μυστικές υπηρεσίες των μεγάλων κρατών και των τραπεζών.
Καλό είναι να ενημερωθούμε όλοι από το περιοδικό που κυκλοφόρησε πρόσφατα και διανέμεται δωρεάν: «Η άρνηση της κάρτας του πολίτη ως ομολογία πίστεως», του αρχιμ. Αθανασίου Αναστασίου που μπορούμε να βρούμε στα χριστιανικά βιβλιοπωλεία ή στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων. Όσοι περισσότεροι αντιδράσουμε τόσο πιο μεγάλη θα είναι η αντίσταση στους εκβιασμούς των κυβερνήσεων που δυστυχώς πρόδωσαν τις αρχές του Ελληνορθοδόξου κράτους μας και μας έκαναν πειραματόζωα του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.

π. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου- Μουσικού