- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων σε επιχειρήσεις για συμμετοχή τους στο TriCoin

Καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης των πολιτών μέσω χρήσης δημοτικών υπηρεσιών και άθλησης υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων.
Το TriCoin επιβραβεύει τους/τις πολίτες που συμμετέχουν σε δράσεις του Δήμου, μετατρέποντας την άυλη αυτή πιστωτική μονάδα σε χρήματα. Στη συνέχεια, οι πολίτες θα μπορούν να επωφεληθούν λαμβάνοντας εκπτώσεις, είτε από επιχειρήσεις των Τρικάλων, είτε σε δραστηριότητες του Δήμου.
Για τον λόγο αυτόν, ο Δήμος Τρικκαίων καλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η διαδικασία γίνεται με αποστολή ενός απλού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@trikalacity.gr [1], στέλνοντας παράλληλα και το λογότυπο της επιχείρησής τους.

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα

Με κάθε χρήση υπηρεσίας του Δήμου, ο πολίτες αποκτούν TriCoins. Κάθε TriCoin αντιστοιχεί σε 0,10€ και προστίθεται αυτόματα στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού τηλεφώνου.
Στη συνέχεια οι πολίτες θα μπορούν να εξαργυρώνουν τα TriCoins
– σε προσφορές εκπτώσεων επί των παρεχόμενων υπηρεσιών ή πωλούμενων προϊόντων των επιχειρήσεων.
– σε χρήση δημοτικών υπηρεσιών (π.χ. Κολυμβητήριο, Ωδείο).
Το TriCoin θα υλοποιηθεί αρχικώς στην εφαρμογή υγείας & ευεξίας AesculApp. Θα ακολουθήσουν, οι συμμετοχές σε διαβουλεύσεις, σε προγράμματα ανακύκλωσης, σε χρήση δημοτικών υπηρεσιών κ.α.
Με τον τρόπο αυτόν, ενισχύεται η συνεργασία κοινωνίας, πολιτών, επιχειρήσεων, Δήμου, με οφέλη άμεσα και απτά, σε πλήθος δραστηριοτήτων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

(ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ)