- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Θετταλών Δράσεις – Το δεύτερο τεύχος κυκλοφορεί

Συμπληρώνοντας δεκαπέντε χρόνια από την ίδρυσή της, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» εξελίσσεται, δυναμώνει και επεκτείνεται αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των Θεσσαλών Αποδήμων. Μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου τεύχους της περιοδικής έκδοσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών που φέρει το όνομα «ΘΕΤΤΑΛΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ» και το θετικό αντίκτυπο που είχε στην ομογενειακή οικογένεια προβαίνουμε εκ νέου στη δημιουργία του δεύτερου τεύχους αποτυπώνοντας τις δράσεις της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, τις δράσεις των μελών της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, τις δράσεις της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών, την ανάδειξη περιοχών της Θεσσαλίας, την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας, συνεντεύξεις με διακεκριμένους Απόδημους Θεσσαλούς, παραδοσιακές συνταγές της Θεσσαλίας, προβολή των προϊόντων της Θεσσαλίας, την ανάδειξη Απόδημων Θεσσαλών Καλλιτεχνών, συνεντεύξεις προέδρων Συλλόγων και παρουσίαση των Συλλόγων τους και πολλά άλλα θέματα.

Το δεύτερο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και θα το βρείτε στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν έντυπα μπορούν να απευθύνονται στο email: info@asklipios.online

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στα Μετέωρα, αφού το καλοκαίρι οι Θεσσαλοί Απόδημοι θα ανταμώσουν στην Καλαμπάκα προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών, καθώς και στα 15 χρόνια ζωής της Συνομοσπονδίας. Η θεματολογία του δευτέρου τεύχους ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 έχει ως εξής:

 

Το περιοδικό απευθύνεται σ’ όλους τους Θεσσαλούς και κυρίως στους Θεσσαλικούς Συλλόγους σε όλες τις ηπείρους όπου ζουν και δρουν ομογενείς Θεσσαλοί. Απευθύνεται βεβαίως και στους συμπατριώτες μας στη Θεσσαλία και γενικότερα στην Ελλάδα προκειμένου να διαπιστώσουν για άλλη μια φορά τα σταθερά βήματα, την πρόοδο και την εξέλιξη της Συνομοσπονδίας μας και σε τελική ανάλυση τη δύναμη των Θεσσαλών. Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία σε όλο τον κόσμο και επιπλέον δύναμη, πίστη, ενότητα και αφοσίωση στον κοινό σκοπό των Θεσσαλών του κόσμου, έτσι ώστε οι δράσεις μας να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται και να αποτελούν βάση και έμπνευση για τη νέα γενιά. Ευχαριστούμε επίσης όλα τα άτομα που εργάστηκαν άμεσα ή έμμεσα για την έκδοση του περιοδικού! Καλοτάξιδο!