- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Ηλίας Βλαχογιάννης: Μάγκες στο εσωτερικό, υπάκουες κυρίες στο εξωτερικό

Συμπληρώνονται σχεδόν δυο χρονιά διακυβέρνησης του τόπου απο τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αν γυρίσουμε για λίγο τη σκέψη μας πίσω, θα θυμηθούμε τις περήφανες δηλώσεις των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου περί εθνικών μειοδοτών, περί εθνοπροδοτών και πουλημένων ,περί Γερμανοτσολιάδων, περί Μερκελιστών κ.λ.π…..
Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, που θα τα καταργούσαν με ενα ΑΡΘΡΟ ,που θα διέγραφαν το χρέος μονομερώς ως επονείδιστο και απεχθές,που θα διεκδικούσαν τις Γερμανικές αποζημιώσεις ,που θα διαπραγματεύονταν ΟΡΘΙΟΙ κι οχι στα ΤΕΣΣΕΡΑ….
Και τόσες άλλες βλακείες και πολιτικές ψευτιές ,με τις οποίες ξεγέλασαν τον Ελληνικό λαό,πήραν την ψήφο ,την ελπίδα και την εμπιστοσύνη του και την έκαναν τρίτο και πιο επώδυνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με επιπλέον μέτρα άνω των  δέκα δις. Ευρώ στις πλάτες των Ελληνίδων και των Ελλήνων…
Με την άφρονα πολιτική τους, έβαλαν τη χώρα μας σε νέες περιπέτειες, την ώρας που είμαστε ελάχιστα βήματα πριν απο την έξοδο απο την κρίση.
Το παίζουν “νταήδες και μάγκες” στο εσωτερικό,ενώ στο εξωτερικό “καλές και υπάκουες κυρίες….”,με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την κατάπτυστη επιστολή Τσακαλώτου …..
Επειδή οι μέρες τους στην εξουσία τελειώνουν,προσπαθούν να πολώσουν το πολιτικό κλίμα και να διχάσουν και πάλι τον Ελληνικό λαό…..
Ότι και να κάνουν,οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι … Το ψέμμα ,έχει κοντά ποδάρια….
Όσο νωρίτερα φύγουν,τόσο καλύτερα για όλους …. Και κυρίως για τον Ελληνικό λαό…