- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Δυναμική η παρουσία του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων στην απεργία

Με τη δυναμική του παρουσία, ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων  – μέλος της ΟΓΕ  έδωσε το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, μαζί με τα ταξικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Αυτοαπασχολούμενες, μισθωτές, εργαζόμενες και άνεργες, αγρότισσες, φοιτήτριες, συνταξιούχοι, νέες μητέρες, οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου ένωσαν τις φωνές τους με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες καταδικάζοντας  τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κουαρτέτο.

Οι ανασφάλεια μπροστά στην ανεργία, την απληρωσιά, την ανασφάλιστη δουλειά, ο φόβος της απόλυσης, οι πετσοκομμένοι μισθοί και οι συντάξεις, ο καθημερινός εφιάλτης με τα μπιλιετάκια της ΔΕΗ, της εφορίας του ΟΑΕΕ, όχι μόνο δεν πτόησαν αλλά ώθησαν τις γυναίκες  σε δυνναμική απάντηση για τον δικό τους ξεσηκωμό.

Δυσβάσταχτα τα βάρη από τα νέα μέτρα  στις πλάτες του λαού,                                                                                          την ίδια στιγμή οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα αποκτήσουν νέα προνόμια.

Γυναίκες, Αντιπαλεύουμε τα μέτρα – κόλαση και τα αντίμετρα – κοροϊδία.

Όλες στο Συλλαλητήριο  την ημέρα ψήφισης των μέτρων

Πέμπτη 18 Μάη – 7:00 μμ –  πλ. Ρήγα Φεραίου