- 3KALANEWS - https://www.3kalanews.gr -

Απολογισμός έργου διετίας για τη Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων κ. Νικόλαος Λιάκος, παρουσίασε τον απολογισμό έργου της προηγούμενης διετίας της Ν.Ε. του ΤΕΕ Τρικάλων. Πιο συγκεκριμένα, στον απολογισμό αναφέρονται τα εξής:

“Στις 28.01.2020 ξεκινήσαμε ως νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Τρικάλων με όραμα τη στήριξη του κλάδου των Μηχανικών και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, εκτελώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόλο του ΤΕΕ ως επίσημου τεχνικού συμβούλου του τόπου μας.

Η περίοδος που ακολούθησε μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις λόγω των συνεχών αλλαγών στον κλάδο αλλά και των γεγονότων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των Μηχανικών.

Από την ανάληψη των καθηκόντων μας, σε αυτά τα δύο χρόνια πετύχαμε τα παρακάτω:

 

Κλείνοντας τον απολογισμό, ο κ. Λιάκος ανέφερε: «Έπειτα από δώδεκα χρόνια συνεχούς ενασχόλησής μου με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, από τα οποία τα τέσσερα τελευταία από τη θέση του Προέδρου της Ν.Ε. Τρικάλων, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλους του συναδέλφους Μηχανικούς που στήριξαν την προσπάθειά μας, τους φορείς της Αυτοδιοίκησης του Νομού μας, τις τεχνικές υπηρεσίες και τις Πολεοδομίες για τη συνεργασία και την αποδοχή καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ – ΚΔΘ για την εμπιστοσύνη και την ειλικρινή υποστήριξή του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο Συμβούλιο της Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων που θα συσταθεί, γνωρίζοντάς τους ότι θα είμαι δίπλα τους στο νέο ξεκίνημα».

 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ – ΚΔΘ κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου σημείωσε τα εξής: «Η συνεργασία με τον Νίκο Λιάκο, αλλά και με όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων υπήρξε υποδειγματική σε όλα τα επίπεδα. Τόσο ο Νίκος όσο και οι συμμετέχοντες στο Συμβούλιο εργάστηκαν ακούραστα όλο αυτό το διάστημα, με εντατικό ρυθμό, τόσο για την προάσπιση και ενίσχυση των συμφερόντων των συναδέλφων Μηχανικών όσο και για το κοινό καλό του τόπου μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κρίσιμο ρόλο του ΤΕΕ στην κοινωνία και την οικονομία. Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και τα μέλη για την αμέριστη συμβολή τους στο έργο του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και ταυτόχρονα να εκφράσω την βεβαιότητα ότι η άψογη συνεργασία για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου μας θα συνεχιστεί και με το νέο Συμβούλιο και τα μέλη που θα απαρτίζουν τη Ν.Ε.».

 

###